504
Οι δημοσιογράφοι της DC Comics, Κλαρκ Κεντ (Σούπερμαν) και Λόις Λέιν, βρήκαν τους νέους ερμηνευτές τους | IGN

Νέοι Σούπερμαν και Λόις Λέιν στο σύμπαν της DC Comics

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2023, 20:05
Οι δημοσιογράφοι της DC Comics, Κλαρκ Κεντ (Σούπερμαν) και Λόις Λέιν, βρήκαν τους νέους ερμηνευτές τους
|IGN

Νέοι Σούπερμαν και Λόις Λέιν στο σύμπαν της DC Comics

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2023, 20:05

Ακόμα και οι υπερήρωες χρειάζονται ρετούς για να επιβιώσουν στον σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ. Ο δημοφιλέστερος ήρωας κόμικ που πέρασε το κατώφλι της μεγάλης οθόνης έχει αντιμετωπίσει αρκετές κρίσεις από την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση, το 1978 – με τελευταία την περυσινή παραίτηση του βρετανού ηθοποιού Χένρι Κέιβιλ από τον ρόλο.

Οι υπεύθυνοι της DC Comics, της εταιρείας που δημιούργησε και κατέχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Σούπερμαν, δεν έχασαν χρόνο. Μετά από πυρετώδεις οντισιόν, κατέληξαν στους ηθοποιούς που θα ερμηνεύσουν το εμβληματικό ζευγάρι των Κλαρκ Κεντ/Σούπερμαν και Λόις Λέιν, σύμφωνα με το BBC. Η επιλογή του άρρενος πρωταγωνιστή, μάλιστα, συνιστά μια μίνι έκπληξη.

Ο Ντέιβιντ Κόρενσουετ και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν επελέγησαν για να υποδυθούν το ζευγάρι χαρακτήρων της DC Comics στην επερχόμενη ταινία «Superman: Legacy», που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2025. Και οι δύο είναι τηλεοπτικοί αστέρες, με λίγες εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη.

Το ζευγάρι ήταν μεταξύ των έξι ηθοποιών που διεκδικούσαν τους ρόλους, σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter. «Δεν είναι μόνο και οι δύο απίστευτοι ηθοποιοί, είναι και υπέροχοι άνθρωποι» έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας, Τζέιμς Γκαν.

Ο 29χρονος Κόρενσουετ, με καταγωγή από τη Φιλαδέλφεια, είναι γνωστός για τους ρόλους του στο θρίλερ του 2022 «Pearl», την εξαιρετική κωμική σειρά του Netflix «The Politician» και τη μίνι αστυνομική σειρά «We Own This City». Αυτός θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός του ρόλος σε μεγάλη ταινία στούντιο – ένα μικρό ρίσκο για την εταιρεία παραγωγής.

Η 32χρονη καλλονή Ρέιτσελ Μπρόσναχαν έγινε γνωστή από τη μικρή εμφάνισή της στην πρώτη σεζόν του πολιτικού θρίλερ του Netflix «House of Cards», προτού πρωταγωνιστήσει στον ομότιτλο ρόλο της βραβευμένης με EMMY επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς της Amazon «The Marvelous Mrs Maisel».

Ο Γκαν, που ανέλαβε πρόσφατα το franchise του υπερήρωα με το κολάν και την κάπα μαζί με τον παραγωγό Πίτερ Σάφραν, είπε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι το «Superman: Legacy» θα σηματοδοτήσει «την αληθινή αρχή του σύμπαντος της DC Comics», εστιάζοντας στο πρωταγωνιστικό αστέρι του, που εξισορροπεί την κρυπτονική κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του.

Το φιλμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025, αποτελεί μέρος μιας φρέσκιας σειράς νέων ταινιών και τηλεοπτικών τίτλων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν την επόμενη δεκαετία κάτω από ένα σλόγκαν με τίτλο «Κεφάλαιο Πρώτο: Θεοί και Τέρατα».

Μόνο τρεις ηθοποιοί έχουν ερμηνεύσει τον Σούπερμαν στη μεγάλη οθόνη: ο αείμνηστος Κρίστοφερ Ριβ το 1978, ο Μπράντον Ράουθ το 2006 και ο Χένρι Κέιβιλ στο «Man of Steel» το 2013. Ο τελευταίος εμφανίστηκε και στα «παρακλάδια» των ταινιών με επίκεντρο τον ήρωα, «Batman v Superman: Dawn of Justice» και «Justice League».

Παρά το πλούσιο βιογραφικό τους, ο Κόρενσουετ και η Μπρόσναχαν τελικά επιλέχθηκαν για τους ρόλους αφού έκαναν ένα τεστ οθόνης για τους προέδρους της DC Studios, με πλήρη κοστούμια και μακιγιάζ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κινηματογραφικού περιοδικού Deadline.

Οι χαρακτήρες της DC Comics κάνουν αυτή την εποχή τηλεοπτική καριέρα, με μια νέα σειρά βασισμένη στις περιπέτειές τους. Εχοντας καλές κριτικές, το «Superman & Lois» διανύει ήδη τη δεύτερη σεζόν του, με πρωταγωνιστές τον Τάιλερ Χέχλιν ως Σούπερμαν και την Μπίτσι Τάλοχ ως Λόις Λέιν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...