214
| CreativeProtagon

Σπανουδάκης σε ΝΙΚΗ: Μη βάζετε για ύμνο σας το «Ψυχή μου μη λυγίζεις»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2023, 15:03
|CreativeProtagon

Σπανουδάκης σε ΝΙΚΗ: Μη βάζετε για ύμνο σας το «Ψυχή μου μη λυγίζεις»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2023, 15:03

Να πάψουν να χρησιμοποιούν τη μουσική και τους στίχους της δημιουργίας του «Ψυχή μου μη λυγίζεις», ως επίσημο ύμνο της Νίκης, καλεί τους υπευθύνους του νεοεισελθόντος στη Βουλή κόμματος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Σπανουδάκης, διαψεύδοντας παράλληλα τον ισχυρισμό τους ότι έχει παραχωρήσει το εν λόγω κομμάτι για τον σκοπό αυτό.

Στην ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρεται συγκεκριμένα (σε πολυτονικό μάλιστα) ότι «μέ περισσή εὐγένεια ὁ κ. Σπανουδάκης παραχώρησε ἀφιλοκερδῶς στή ΝΙΚΗ τή χρήση τοῦ “Ψυχή μου μή λυγίζεις”, ὡς ἐπίσημο Ὕμνο τῆς ΝΙΚΗΣ».

«Εἴμαστε εὐγνώμονες τόσο γιά τή χρήση τοῦ τεχνουργήματός του, ὅσο καί γιά τή συνολική στάση ζωῆς του πού δίνει φωτεινό παράδειγμα, παρηγοριά καί θάρρος στόν Ἑλληνικό Λαό. Εὐχαριστοῦμε!», καταλήγει η σχετική αναφορά.

Ο ίδιος όμως ο μουσικοσυνθέτης το διαψεύδει  και σε δήλωσή του σημειωνει χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι, που πάλι βρίσκομαι μπλεγμένος, σε πολιτικές και δημοσιογραφικές κουβέντες με αφορμή μία άδεια που έδωσα προ πολλού καιρού σε κάποια διαδικτυακή εκπομπή και χωρίς να ξέρω ότι οι συνομιλητές μου, θα γίνονταν, ή ήταν ήδη κόμμα. Ουδέποτε συμφώνησα να γίνει το “Ψυχή μου μη λυγίζεις” ύμνος του κόμματος Νίκη. Ένα κομμάτι που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, όλων των αποχρώσεων, πολιτικών και άλλων. Παρακαλώ λοιπόν να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου και από το κόμμα σας αλλά και από κάθε παρουσία και εκδήλωσή σας. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας.»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...