228
Η ανάρτηση του εικονιζόμενου αριστερά Νίκου Μπίστη έφερε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη | SOOC/CreativeProtagon

Αρχισαν τα «καρφώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης κατά Μπίστη για την αποτίμηση

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2023, 15:58
Η ανάρτηση του εικονιζόμενου αριστερά Νίκου Μπίστη έφερε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη
|SOOC/CreativeProtagon

Αρχισαν τα «καρφώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης κατά Μπίστη για την αποτίμηση

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2023, 15:58

Δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα οι δηλώσεις- αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε αναζήτηση των αιτίων της νέας συντριβής του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στην κάλπη.

Ανάμεσα σε αυτές τις… μίνι «αναλύσεις» και αυτή του Νίκου Μπίστη που έγραψε για το απροσδόκητο του μεγέθους της εκλογικής συντριβής:

«Αν μου έλεγε κάποιος πριν χρόνια ότι θα ερχόταν μια ημέρα που η δική μας Αριστερά θα έπαιρνε σε εκλογές 17,85% και θα έκλαιγα από λύπη και όχι από χαρά , θα τον έλεγα παλαβό»!

Για να καταλήξει στο γενικό συμπέρασμα ότι «την βασική ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα την έχουμε εμείς».

Τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook (δείτε τη κάτω)  o Nίκος Μπίστης δεν έμειναν ωστόσο ασχολίαστα από τον εκλεγέντα (έστω και με δυσκολία) στα Χανιά Παύλο Πολάκη, που έριξε ένα από τα «γνωστά καρφιά του» στον «φανατικό υποστηρικτή της “προοδευτικής κυβέρνησης” με την απλή αναλογική», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Σωστά τα λες, γι’ αυτό ανέλαβε πρώτος την ευθύνη για τη συγκεκριμένη γραμμή της κυβέρνησης των προοδευτικών δυνάμεων με την απλή αναλογική που υπήρξες φανατικός υποστηρικτής. Εννοώ την απουσία όποιας αναφοράς στην επιδίωξη αυτοδυναμίας αν οι άλλοι αρνηθούν, όπως και έγινε!!!» έγραψε βάζοντας τρία θαυμαστικά στο τέλος,  ο Παύλος Πολάκης κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Μπίστη και όλα δείχνουν ότι έχουν αρχίσει για τα καλά τα όργανα στην Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...