275
Τα τρία μικρά παιδιά που δολοφονήθηκαν από τον πατέρα τους | Twitter

Φρίκη στο Οχάιο: Πατέρας εκτέλεσε τα τρία μικρά του αγόρια

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2023, 16:09
Τα τρία μικρά παιδιά που δολοφονήθηκαν από τον πατέρα τους
|Twitter

Φρίκη στο Οχάιο: Πατέρας εκτέλεσε τα τρία μικρά του αγόρια

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2023, 16:09

Ενα απίστευτο έγκλημα συνέβη σε χωριό του Οχάιο, όπου ο 32χρονος Τσαντ Ντέρμαν, πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις γιους του και τραυμάτισε τη μητέρα τους.

Ο δράστης είπε ότι έβαλε στη σειρά τα μικρά αγόρια, ηλικίας τριών, τεσσάρων και επτά ετών και τα εκτέλεσε με πυροβόλο όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά έξω από το σπίτι τους.

Ο επικεφαλής εισαγγελέας του δημοτικού δικαστηρίου της κομητείας Κλερμόντ, Ντέιβιντ Γκαστ, δήλωσε -κατά την απαγγελία των κατηγοριών- ότι ένα από τα αγόρια προσπάθησε να διαφύγει σε κοντινό χωράφι, αλλά ο πατέρας τον «κυνήγησε», τον πρόλαβε και τον σκότωσε.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τις δολοφονίες το χειρότερο έγκλημα που έχει δει ποτέ.

Η αστυνομία εκλήθη στο σπίτι της οικογένειας την περασμένη Πέμπτη μετά από δύο κλήσεις για βοήθεια. Η μία έγινε, προφανώς, από τη μητέρα, η οποία ούρλιαζε πως «τα μωρά μου έχουν πυροβοληθεί», και η δεύτερη από διερχόμενο αυτοκινητιστή. Το άτομο αυτό ανέφερε πως είδε ένα κορίτσι να τρέχει στον δρόμο και να φωνάζει πως ο πατέρας της σκότωνε ανθρώπους.

«Ξυπνούσαν κάθε μέρα και αποζητούσαν την προστασία αυτού του ανθρώπου, την αγάπη και την καθοδήγησή του. Ηταν όλος τους ο κόσμος, ο προστάτης τους και αυτός τους εκτέλεσε εν ψυχρώ», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Το γραφείο του σερίφη ενημέρωσε πως η 34χρονη μητέρα επιχείρησε να προστατεύσει τα παιδιά, αλλά ο 32χρονος την πυροβόλησε και εκείνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από όπλο στο χέρι.

Οσον αφορά τον δράστη, βρέθηκε στην εξώπορτα του σπιτιού και συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τα κίνητρά του, αλλά ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι σχεδίαζε τη δολοφονία των παιδιών του εδώ και μήνες.

Οι γείτονες της οικογένειας έκαναν λόγο για αρκετούς πυροβολισμούς σε μία ήσυχη γειτονιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...