159
Η 27χρονη Αναστάζια σε βίντεο που τη δείχνει να ψωνίζει φαγητό λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί |

Κως: Εγκληματική ενέργεια δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2023, 20:30
Η 27χρονη Αναστάζια σε βίντεο που τη δείχνει να ψωνίζει φαγητό λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί
|

Κως: Εγκληματική ενέργεια δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2023, 20:30

Εκδόθηκε τη Δευτέρα το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια στην Κω και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να διακριβωθεί το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος της κοπέλας.

Η Αναστάζια πάντως φέρεται να βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία. Θυμίζουμε ότι βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα βοηθήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Νωρίτερα, προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο της κοπέλας και ο οποίος έχει ομολογήσει ότι ήταν μαζί της το βράδυ που εξαφανίστηκε.

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε και ο σύντροφος της ενώ στην Κω αναμένεται εκπρόσωπος της πολωνικής πρεσβείας για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην έρευνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...