225
| Shutterstock

Κως: Συνελήφθη 32χρονος για την εξαφάνιση της 27χρονης

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2023, 14:01
| Shutterstock

Κως: Συνελήφθη 32χρονος για την εξαφάνιση της 27χρονης

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2023, 14:01

Στη σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής προχώρησαν οι Αρχές για την εξαφάνιση μιας 27χρονης γυναίκας στην Κω.

Σύμφωνα με το kathimerini.gr, ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το βράδυ που εξαφανίστηκε, να την μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της, να συνευρέθηκαν ερωτικά.

«Ο συλληφθείς παραδέχθηκε πως την συνάντησε και πως η γυναίκα ήταν μεθυσμένη. Στη συνέχεια είπε ότι την πήγε σπίτι του και συνευρέθηκαν» ανέφεραν πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Κατόπιν, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία ήταν από την Πολωνία και εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (12/6), ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα φαίνεται να επικοινώνησε με τον σύντροφό της – ο οποίος επίσης είναι από την Πολωνία – και να τον ενημέρωσε για την κατάστασή της. Λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφος της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...