179
|

Συνελήφθη στου Ζωγράφου 34χρονος για καταστροφές σε ΑΤΜ τραπεζών

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2023, 12:27

Συνελήφθη στου Ζωγράφου 34χρονος για καταστροφές σε ΑΤΜ τραπεζών

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2023, 12:27

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε 34χρονος κατηγορούμενος για φθορές σε ΑΤΜ τραπεζών σε Ζωγράφου, Παγκράτι, Ιλίσια, Γουδή και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το απόγευμα της Τρίτης στου Ζωγράφου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος συλληφθείς ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας για περιστατικά φθορών σε ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Από την έρευνα της Ασφάλειας εξιχνιάστηκαν συνολικά δέκα περιπτώσεις φθορών στις προαναφερθείσες περιοχές της πρωτεύουσας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες σήμερα (13-6-2023), στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας περιστατικών φθορών σε ΑΤΜ σε διάφορές περιοχές της Αθήνας και έπειτα από αξιοποίηση αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος ως δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από την έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας εξιχνιάστηκαν συνολικά -10- περιπτώσεις φθορών τις οποίες προκάλεσε ο κατηγορούμενος με τη χρήση πέτρας σε ΑΤΜ και διοικητικά γραφεία τραπεζών, σε Αθήνα, Ζωγράφου, Παγκράτι, Ιλίσια και Γουδή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...