835
Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ στην Ακρόπολη, στο Μουσείο της Ακρόπολης και στους Δελφούς | Instagram/Ivanka Trump/ CreativeProtagon

H Ιβάνκα Τραμπ στην Ακρόπολη και στους Δελφούς

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2023, 11:20
Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ στην Ακρόπολη, στο Μουσείο της Ακρόπολης και στους Δελφούς
|Instagram/Ivanka Trump/ CreativeProtagon

H Ιβάνκα Τραμπ στην Ακρόπολη και στους Δελφούς

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2023, 11:20

To δικό της «Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα», αλλά και τη δική της διαφήμιση στις αρετές της χώρας μας, πραγματοποίησε η Ιβάνκα Τραμπ, θυγατέρα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η οποία εξερεύνησε τις αρχαιότητες στην Αθήνα αλλά και στους μαγευτικούς Δελφούς.

Την Τρίτη, η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, επισκέφτηκαν τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης, αναρτώντας έπειτα τα σχετικά φωτογραφικά πειστήρια στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αριθμεί 7,5 εκατ. ακολούθους!

Η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία ανήρτησε σειρά φωτογραφιών, δήλωσε ότι αισθάνθηκε δέος με όσα είδε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Αυτό το φωτορεπορτάζ της κόρης του 45ου προέδρου των ΗΠΑ ήρθε να σταθεί και ως τεκμήριο της πρωτοφανούς επισκεψιμότητας εφέτος του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης –ο Απρίλιος έκλεισε με επισκέψεις που άγγιξαν τα επίπεδα του Αυγούστου του 2019! Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, τον Απρίλιο την Ακρόπολη επισκέπτονταν κατά μέσο όρο 16.000 άτομα την ημέρα!

Μάλιστα, καθώς η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ απλώς περίμεναν και αυτοί στην ουρά μαζί με χιλιάδες άλλους ανώνυμους επισκέπτες, η «Καθημερινή» αποκάλυψε πως ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων του υπουργείου Πολιτισμού προτίθεται να δημιουργήσει πιλοτικά «ζώνες επισκεψιμότητας» για μεμονωμένους επισκέπτες.

Το πρωί της Τετάρτης, πάντως, η Ιβάνκα πήγε στους Δελφούς, όπου είχε περισσότερη ησυχία και λιγότερους τουρίστες.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...