216
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρεται εναντίον της μητέρας του που φεύγει από την κερκίδα | Twitter

Ο Τσιτσιπάς έβρισε τη μητέρα του στο γήπεδο: «Είσαι μαλ@@@μένη, μη μιλάς στα ρώσικα»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2023, 10:19
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρεται εναντίον της μητέρας του που φεύγει από την κερκίδα
|Twitter

Ο Τσιτσιπάς έβρισε τη μητέρα του στο γήπεδο: «Είσαι μαλ@@@μένη, μη μιλάς στα ρώσικα»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2023, 10:19

Εβρισε τη μητέρα του που καθόταν στις κερκίδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στα ημιτελικά του Rome Masters, το Σάββατο.

Ο έλληνας τενίστας έγινε έξαλλος με τη μητέρα του, η οποία είναι ρωσικής καταγωγής, όπως και ο αντίπαλός του στο παιχνίδι.

Αρχικά της εξέφρασε την ενόχλησή του ξεσπώντας με απρεπείς χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια της ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο. «Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μαλ@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου»,  και στη συνέχεια στράφηκε προς τον διαιτητή και είπε:

«Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του ματς – Reuters

Ο διάλογος έγινε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ματς να παρέμβει για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει και αν χρειάζεται κάτι. Η μητέρα του, ωστόσο, αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Μεντβέντεφ με 2-0 σετ στο τάι μπρέικ (7-5, 7-5). Το παιχνίδι κράτησε τέσσερις ώρες και διακόπηκε πολλές φορές λόγω βροχής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...