295
| REUTERS/Amr Alfiky

Νέα Υόρκη: Πρώην γραμματέας του Τζουλιάνι τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2023, 11:38

Νέα Υόρκη: Πρώην γραμματέας του Τζουλιάνι τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2023, 11:38

Αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση κατέθεσε πρώην υπάλληλος του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Τζουλιάνι έκανε ανάρμοστα σχόλια και ανάγκασε τη Νοέλ Ντάνφι σε σεξουαλικές πράξεις καθ’ όλη τη διάρκεια που εργαζόταν για εκείνον, από τον Ιανουάριο του 2019 ως τον Ιανουάριο του 2021.

Η αγωγή, που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη, δεν αναφέρεται σε βιασμό, αλλά περιγράφει ένα βράδυ που ο Τζουλιάνι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο διαμέρισμά του στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.

Η ενάγουσα διαβεβαιώνει ότι έχει κρατήσει ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το πρώην αφεντικό της την παρενοχλούσε και ζητεί 10 εκατ. δολάρια για μη καταβολή δεδουλευμένων και βλάβη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζουλιάνι κατανάλωνε υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ και βιάγκρα, ενώ χρησιμοποιούσε συχνά ρατσιστικούς, σεξιστικούς και αντισημιτικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης ανέφερε ότι ο πρώην δήμαρχος έβγαζε συχνά τα ρούχα του μπροστά της.

Επίσης καταγγέλλει ότι της ζητούσε να του κάνει στοματικό σεξ «την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, σε ανοικτή ακρόαση, με φίλους και γνωστούς πελάτες του, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Τραμπ, ενώ συχνά στη διάρκεια αυτών των τηλεφωνημάτων, άγγιζε το πέος του».

Ο Τζουλιάνι «απαιτούσε συχνά από τη Ντάνφι να εργάζεται γυμνή, φορώντας μπικίνι ή σορτς με την αμερικανική σημαία πάνω τους, τα οποία της είχε αγοράσει ο ίδιος».

Στην αγωγή αναφέρεται επίσης ότι ο Τζουλιάνι ζήτησε τη βοήθεια της Ντάνφι για να «πουλήσει χάρες» από τον πρόεδρο Τραμπ προς δύο εκατ. δολάρια η μία. Ο Τζουλιάνι τής εξήγησε ότι στη συνέχεια θα μοιραζόταν τα κέρδη με τον πρώην πρόεδρο, σύμφωνα με την ίδια.

Ενας από τους δικηγόρους του Τζουλιάνι τόνισε ότι ο πελάτης του «αρνείται κατηγορηματικά και εντελώς τους ισχυρισμούς που περιέχονται στην αγωγή αυτή και σκοπεύει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σθεναρά».

«Πρόκειται για παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...