142
| INTIMEnews

Λιποθύμησε στην Αριστοτέλους και του έκλεψαν το πορτοφόλι

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2023, 11:18
|INTIMEnews

Λιποθύμησε στην Αριστοτέλους και του έκλεψαν το πορτοφόλι

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2023, 11:18

Θύμα ληστείας, την ώρα που είχε πέσει λιπόθυμος στην πλατεία Αριστοτέλους, έπεσε 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να συλλαμβάνονται τελικά από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

Οπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 24, 42 και 40 ετών αντίστοιχα, αφού αφαίρεσαν το πορτοφόλι από τον λιπόθυμο άνδρα, προσπάθησαν να τραβήξουν χρήματα χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες που υπήρχαν μέσα.

Κατά τη διάρκεια περιπολιών των αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης έγιναν ακόμη τέσσερις συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπών, που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Χαριλάου, του Κορδελιού, της Πυλαίας και του Ευόσμου.

Ανάμεσά τους και αυτή 48χρονου, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα πρόσβασης που είχε σε χώρους εταιρείας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει, από ανενεργό εργοστάσιο, κομμάτι χαλκού (60 κιλών), πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον φύλακα και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...