344
Η Παναγιώτα Καραϊβάζ σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση | YouTube

Παναγιώτα Καραϊβάζ: Θέλω να ρωτήσω τον εντολέα γιατί σκότωσε το παιδί μου

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2023, 18:04
Η Παναγιώτα Καραϊβάζ σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση
|YouTube

Παναγιώτα Καραϊβάζ: Θέλω να ρωτήσω τον εντολέα γιατί σκότωσε το παιδί μου

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2023, 18:04

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μιλώντας για τη σύλληψη των δύο φερόμενων ως δολοφόνων του γιου της.

Η Παναγιώτα Καραϊβάζ σχολίασε τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου, λέγοντας ότι η σύλληψη των δύο φερόμενων ως δραστών «ξύπνησε τον πόνο» μέσα της.

Μιλώντας στο Mega, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα δύο χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου».

Στην συνέχεια η κυρία Καραϊβάζ είπε ότι ο γιος της είχε πάθος με την δημοσιογραφία και της έλεγε, «μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη».

«Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν το κατάφερε», πρόσθεσε η μητέρα του.

Στο μεταξύ, οι αρχές αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

H Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του θύματος, είπε στο Mega πως όσοι ζήτησαν και έδωσαν εντολή για τον θάνατο του δημοσιογράφου πλήρωσαν «πολύ ακριβά» τους δράστες.

«Τα συμβόλαια θανάτου μετριούνται με χρήματα. Ηταν πολύ σημαντικός δημοσιογράφος, είναι σημαντικό αυτό που θα έλεγε. Είναι σίγουρο ότι αυτοί που ζήτησαν να τον σκοτώσουν πλήρωσαν πολύ ακριβά».

Σύμφωνα με την εκτίμηση της δικηγόρου, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε για υπόθεση της Greek Mafia και το γεγονός ότι γνώριζε πολλά για τη νύχτα, θα μπορούσε να αποτελέσει το κίνητρο της δολοφονίας.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορούσε την Greek Mafia και γνωρίζω ότι θα κατέθετε, είχε πει ότι θα τα πει όλα. Υπάρχουν αυτά που έλεγε, τα έγραφε στο blog του, ότι γνώριζε ποιος είναι ο “άρχοντας της νύχτας”. Είχε πει επίσης ότι γνώριζε ποιος κάνει τις δολοφονίες», δήλωσε η κυρία Παυλέα.

Η δικηγόρος τόνισε πως στην κατάθεσή που σκόπευε να δώσει για την υπόθεση, ο Γιώργος Καραϊβάζ θα έδινε στοιχεία για όσους εκτελούσαν δολοφονίες, αλλά και θα αποκάλυπτε ποια ήταν τα άτομα εκείνα, τα οποία δεν άνηκαν στον χώρο της νύχτας, που συνεργάζονταν με τον αρχηγό της μαφίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...