204
| INTIMEnews

Ανδρουλάκης: Fake news τα περί συγκυβέρνησης με Βαρουφάκη

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2023, 15:32
|INTIMEnews

Ανδρουλάκης: Fake news τα περί συγκυβέρνησης με Βαρουφάκη

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2023, 15:32

Aπό την Αρτα όπου περιόδευσε το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για ηθελημένη διασπορά fake news και προπαγάνδα εις βάρος του Κινήματος,  όταν επιμένει παρά τις διαψεύσεις, περί «τερατογενέσεων».

«Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά. Ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, αυτός συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στην αναφορά εξάλλου στο προεκλογικό σποτ Ερντογάν (εδώ) όπου εμφανίζονται νησιά του Αιγαίου και η Δυτική Θράκη κάτω από την τουρκική σημαία, ο κ. Ανδρουλάκης είπε:

«Ο κ. Ερντογάν αλλά και ο κ. Κιλιντσάρογλου συνεχίζουν κάθε μέρα τις προσκλήσεις εις βάρος της πατρίδας μας.Η απάντηση σε αυτή την εθνολαϊκιστική πολιτική, που υπονομεύει κάθε συνθήκη καλής γειτονίας με την Ελλάδα, πρέπει να είναι συγκροτημένη από όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα. Όποια ευρωπαϊκή χώρα συνεχίζει την επομένη των τουρκικών εκλογών, μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, να πωλεί όπλα στην Τουρκία είναι συνένοχος. Στην Τουρκία πρέπει να επιβληθεί εμπάργκο όπλων, ώστε να καταλάβουν ότι καμία χώρα της Ευρώπης δεν πρόκειται να επιτρέψει να χρησιμοποιούν όπλα σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...