356
|

Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ): Από τον ΣΥΡΙΖΑ η διαρροή του ονόματος στην καταγγελία κατά Γεωργούλη

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2023, 13:20

Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ): Από τον ΣΥΡΙΖΑ η διαρροή του ονόματος στην καταγγελία κατά Γεωργούλη

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2023, 13:20

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διαρροή στον Τύπο του ονόματος του στελέχους του ΠΑΣΟΚ που υπέβαλε την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στο Μega, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής.

Η ποινική προδικασία, ιδίως σε χώρες όπως το Βέλγιο, είναι μυστική. Εχει γίνει έρευνα από τη βελγική Δικαιοσύνη για να φτάσουν στο σημείο να ζητηθεί άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε στις δηλώσεις στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού ο κ. Δουδωνής και αναφερόμενος στη στάση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος ο κ. Γεωργούλης, έκανε λόγο για επιτομή του φαρισαϊσμού και μνημείο χυδαιότητας αντίστοιχα.

«Βρίσκονται -είπε- σε πλήρη αρμονία με την ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, η οποία είναι ένα μνημείο χυδαιότητας. Ο κ. Γεωργούλης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και ότι έγινε τώρα, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η καταγγελία έγινε πριν από 2,5-3 χρόνια και ότι απλώς οι βελγικές αρχές έκαναν την δουλειά τους, όλο αυτό το διάστημα. Αρα λέει ψέματα και προσπαθεί να ενοχοποιήσει το θύμα».

Οπως παρατήρησε ο κ. Δουδωνής, τόσο ο Αλέξης Γεωργούλης, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, «προσπαθούν να υποτιμήσουν το γεγονός ως μία δήθεν παρενόχληση, ενώ είναι μία καταγγελία για βαρύτατα ποινικά αδικήματα».  «Αυτοί είναι οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σχολίασε σε δηκτικό ύφος και παράλληλα στηλίτευσε τη μικροκομματική διαχείριση του θέματος από την Κουμουνδούρου, λέγοντας:

«Επέδειξαν ιδιαίτερα φιλέρευνο πνεύμα στο να αποκαλύψουν το όνομα του θύματος, αλλά 2,5 χρόνια δεν ήξεραν τίποτα, και τους ήρθε η επιφοίτηση όταν έφτασε το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο».

Ερωτηθείς τέλος για το κλίμα που διαμορφώνεται όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο  Παναγιώτης Δουδωνής  σημείωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι σε μία λογική αυτονομίας, προγραμματικής πολιτικής ενώ Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι στη λογική ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον. Εμείς μιλάμε θετικά και μιλάμε με το πρόγραμμά μας. Διέσπειραν μέχρι και fake news λέγοντας ότι θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη ενώ έχει ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος μας και άλλα στελέχη ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Το μόνο που ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία είναι η αυτοδυναμία, είναι αυτοαναφορικοί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...