530
| CreativeProtagon/Reuters

Η Μπριζίτ Μακρόν στα 70 της: ευφυΐα, στιλ και υπερβολές

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2023, 20:15

Η Μπριζίτ Μακρόν στα 70 της: ευφυΐα, στιλ και υπερβολές

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2023, 20:15

Την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν στην Ολλανδία, τα φώτα δεν στράφηκαν στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει την εξουσία του στην Ευρώπη, την ώρα που η Γαλλία συγκλονίζεται από τις διαδηλώσεις γαι το συνταξιοδοτικό. Τα φώτα στράφηκαν στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και στις εμφανίσεις της που κατάφεραν να επισκιάσουν τις ομιλίες του Εμανουέλ. 

Η Μπριζίτ έκανε πέντε εμφανίσεις, με διαφορετικά ρούχα. Ο μέσος όρος της αξίας των ενδυματολογικών της επιλογών ήταν στα 3.000 ευρώ. Η Πρώτη Κυρία, που έγινε 70 πριν από λίγες ημέρες, παραμένει η επιτομή της γαλλικής κομψότητας. 

Για κάποιους, βέβαια, παραμένει μυστήριο το γιατί μια γυναίκα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της εργαζόμενη ως δασκάλα, αποφάσισε να φοράει τις πιο κραυγαλέες και ακριβές φίρμες την ώρα που η χώρα της βράζει από θυμό για το υψηλό κόστος ζωής, όπως σχολιάζει η βρετανική Telegraph.  

Η Μπριζίτ Μακρόν είναι και τα δύο: από τη μία είναι πρέσβειρα της γαλλικής μόδας, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός ευφυΐα και στιλ και το έμβλημα των μεγαλύτερων γυναικών που θέλουν να φοράνε ό,τι τους αρέσει και όχι όσα «επιβάλλει» η ηλικία τους και από την άλλη υπερβολική στις επιλογές της. 

Υπάρχουν άλλωστε κάποια στοιχεία στις εμφανίσεις της που τονίζουν σταθερά και τις δύο αυτές πλευρές της:  

Shutterstock
Τα Vuitton

Πριν από λίγες μέρες διαδηλωτές εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία του οίκου πολυτελείας LVMH στο Παρίσι, στον οποίο ανήκει και η Louis Vuitton.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει ή να μην επηρεάσει την αγάπη της Μπριζίτ για τη συγκεκριμένη φίρμα, την οποία φοράει σχεδόν αποκλειστικά από τότε που γνωρίστηκε με τον Νικολά Γκεσκιέρ, το δημιουργικό διευθυντή της.

Το κίτρινο αδιάβροχο που φόρεσε στο πάρκο λουλουδιών Keukenhof είναι σήμα κατατεθέν της,  ένα άψογα ραμμένο πανωφόρι που δεν τσαλακώνεται ποτέ. 

Τα μαλλιά

Το 2018 το γαλλικό ελεγκτικό δικαστήριο αποκάλυψε ότι οι Μακρόν ξοδεύουν 62.000 ευρώ το χρόνο για μαλλιά και μακιγιάζ. Η κίτρινη μπαλαγιάζ της Μπριζίτ είναι πράγματι πανάκριβη και φαίνεται. Τα απαραίτητα για το μακιγιάζ της περιλαμβάνουν μαύρη μάσκαρα και μπρονζέ πούδρα. 

Το μαύρισμα

Η Μπριζίτ είναι μαυρισμένη 12 μήνες τον χρόνο. Το ζεύγος εξάλλου έχει την ευχέρεια να επιλέξει κάποιο ηλιόλουστο μέρος για τις διακοπές του ή και να μείνει σε ένα ηλιόλουστο μέρος για περισσότερο χρόνο. Περνούν, για παράδειγμα, αρκετές εβδομάδες το χρόνο στο Φορτ ντε Μπρεγκανσόν, την επίσημη θερινή τους κατοικία στην Κυανή Ακτή. Το τέλειο μέρος για να ασχοληθεί η Μπριζίτ με το μαύρισμά της όσο ο Εμανουέλ εργάζεται. 

Τα ψηλοτάκουνα

Το ύψος της Μπριζίτ είναι 1.68 και τα δεκάποντα τακούνια είναι τα αγαπημένα της, ακόμη και με τζιν. 

Τα πόδια

Όπως και πολλές Γαλλίδες, η Μπριζίτ έχει αδύνατα, γυμνασμένα πόδια, τα οποία διατηρεί τρέχοντας τακτικά. Γνωρίζοντας το ατού της αυτό, το τονίζει φορώντας πολύ στενά τζιν, ή φούστες πάνω από το γόνατο. 

Τα φορέματα

Στις δεξιώσεις, προτιμά τα απλά, κομψά φορέματα, συχνά από τον οίκο Vuitton. Προτιμά τα φορέματα που τονίζουν τη σιλουέτα της τη φόρμα, άψογα προσαρμοσμένα επάνω της, χωρίς να αποκαλύπτουν πολλή σάρκα. Έχει φορέσει επίσης Balmain, Chanel και Alexandre Vauthier.

Τα ταγιέρ

Η Μπριζίτ γνωρίζει ότι το power dressing έχει αλλάξει και το χρησιμοποιεί άψογα. Φοράει έντονα χρώματα και πολλά παντελόνια – τα οποία είναι κομψά αλλά ποτέ αυστηρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...