770
Πανοραμική θέα στην πισίνα και την παραλία του «Creta Palace» στο Ρέθυμνο | Grecotel

Μαγευτικό Πάσχα στα «παλάτια» της Grecotel!

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2023, 16:00
Πανοραμική θέα στην πισίνα και την παραλία του «Creta Palace» στο Ρέθυμνο
|Grecotel

Μαγευτικό Πάσχα στα «παλάτια» της Grecotel!

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2023, 16:00

Η Grecotel φημίζεται για τη φιλοξενία, την οποία προσφέρει σε όλα τα ξενοδοχεία και τα resorts που διαθέτει στα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας. Το Πάσχα, μάλιστα, είναι ευκαιρία ιδανική για ανοιξιάτικη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Με πλούσιες προσφορές που παρέχουν εορταστικά πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για οικογένειες, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δωρεάν διαμονή και διατροφή για παιδιά έως 12 ετών, πάρα πολλές δραστηριότητες, πασχαλινές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, και εξαιρετικό φαγητό, η Grecotel περιμένει τους επισκέπτες της να απολαύσουν τη μεγάλη γιορτή της άνοιξης μαζί της, παραδοσιακά αλλά και με πολυτέλεια. Ειδικότερα:

Παραδοσιακό Πάσχα στο Κρητικό Παλάτι της Grecotel στο Ρέθυμνο

Το Creta Palace της Grecotel στο Ρέθυμνο, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ομίλου, αποπνέει πολυτέλεια χάρη στα υπέροχα δωμάτια, τα οικογενειακά μπανγκαλόου, τις σουίτες με θέα θάλασσα, τα εντυπωσιακά εστιατόρια και το πολυτελές Elixir Beauty Spa. Η κρητική φιλοξενία, εδώ, έχει τη σφραγίδα των ανθρώπων του ομίλου και ζωντανεύει με απαράμιλλο σέρβις. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ολόκληρο κρητικό χωριό με καφενείο, εκκλησία, παραδοσιακό ρακάδικο και μαγαζιά! Για το παιδί, εξάλλου -που είναι ο βασιλιάς- υπάρχει η μαγευτική Grecoland και τα μοναδικά παιδικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης!

Κρητικό πασχαλινό γλέντι στο «Creta Palace» στο Ρέθυμνο

Εδώ θα σας φιλέψουν σπάνια μερτόρακη για να συνοδεύσετε την αγγιναροσαλάτα, τους σκορδουλάκους και άλλα μοναδικά νηστίσιμα κρητικά καλούδια. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα ακολουθείσετε τον Επιτάφιο μέσα στις γειτονιές των bungalows, θα ακούσετε το «Δεύτε λάβετε φως» στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου και το Πάσχα θα σύρετε το χορό σε ένα αξέχαστο γνήσιο κρητικό γλέντι.

Προσφορά για το παραδοσιακό Πάσχα στην Κρήτη

Το πασχαλινό πακέτο στο Creta Palace ισχύει για ελάχιστη διαμονή τριών διανυκτερεύσεων από 13-19 Απριλίου σε δίκλινο δωμάτιο, για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών.

Περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σαββάτου, Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι, Δωρεάν Διαμονή, Διατροφή και Δραστηριότητες των παιδιών.

Το πολυτελές lobby του Creta Palace στο Ρέθυμνο

Για παιδιά έως 12 ετών: Δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών· διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ της Grecoland, 11:00-17:00, στην Tasty Corner του κεντρικού εστιατορίου, 12:30-14:00, και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα· δραστηριότητες στην Grecoland για παιχνίδι και περιπέτεια, πασχαλινά καλλιτεχνικά εργαστήρια, πασχαλινά καλάθια, βάψιμο αυγών, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, παιδικός κινηματογράφος, ομαδικά παιχνίδια, χορός, τραγούδι στην απίθανη Family Disco.

Μοναδικό Πάσχα στην Πελοπόννησο

Το Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park στην απέραντη παραλία της Κυλλήνης έχει διοργανώσει μια μαγευτική εμπειρία για όλη την οικογένεια, ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις της πιο αυθεντικής ελληνική γιορτής, σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά θέρετρα της Μεσογείου. Ενα μαγικό σκηνικό με μεγάλες παραλίες, απίστευτα τοπία, δάση, αμμουδιές και ανοιχτούς ορίζοντες, συνθέτουν τον οικογενειακό παράδεισο του εκπληκτικού πελοποννησιακού resort της Grecotel.

Πανοραμική θέα στις εγκαταστάσεις του Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park μπροστά στην απέραντη παραλία της Κυλλήνης

Το φετινό Πάσχα, η Grecotel προσφέρει ξέγνοιαστες μέρες χαλάρωσης στην Πελοπόννησο με ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και πλήρη διατροφή με εορταστικά γεύματα. Η εκκλησία του resort είναι στολισμένη και μυροφόρα, τα έθιμα και οι παραδόσεις ζωντανεύουν μέσα από τα προγράμματα των ημερών και τα εστιατόρια προσφέρουν μια καταπληκτική γαστρονομία. Φέτος, εξάλλου, τα πάντα για τα παιδιά έως 12 ετών προσφέρονται δωρεάν. Επιπλέον, το Olympia Aqua Park προσφέρει  την απόλυτη διασκέδαση με ασφάλεια και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια, σε μια έκταση 20.000 τ.μ. που σπάει όλα τα ρεκόρ στη ψυχαγωγία.

Προσφορά για το απολαυστικό Πάσχα στην Πελοπόννησο

Το εορταστικό πακέτο για τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις, με πλήρη διατροφή και τα εορταστικά γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών, ή σε οικογενειακό δωμάτιο με πλευρική θέα στη θάλασσα για δύο ενήλικες και δύο παιδιά έως 12 ετών, περιλαμβάνει: καλωσόρισμα με εκλεκτά λαμπριάτικα καλούδια, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ελαφρύ μεσημεριανό με εμπειρία street food στην πλατεία του Oasis on the Beach ή μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο, Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σαββάτου, Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, Πλούσιο δείπνο σε μπουφέ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, δωρεάν διαμονή για παιδιά  έως 12 ετών και πλήρης διατροφή στην Tasty Corner με πασχαλινές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές και Early Dinner για τα παιδιά το Μ. Σάββατο, παιδικό πρόγραμμα με πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την έμπειρη ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel, δωρεάν και απεριόριστη είσοδος στο Olympia Aqua Park.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...