193
| InTimes News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2023, 18:29
|InTimes News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2023, 18:29

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πραγματοποίησαν λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του απεργιακού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας άγνωστοι, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σε τζαμαρίες και οχήματα.

Ανάμεσα στα οχήματα στα οποία προκλήθηκαν φθορές ήταν και το υπηρεσιακό τζιπ που έχει παραχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες του πρακτορείου InTime News, πέτρες δέχτηκε και το φυλάκιο της αστυνομίας έξω από τα γραφεία.

(InTimes News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

 

(InTimes News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Ειχαν προηγηθεί επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους από ομάδες κουκουλοφόρων οι οποίοι επιδόθηκαν στο γνώριμο κυνηγητό με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, στις οποίες πέταξαν μολότοφ και άλλα αντικείμενα. Τα ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Η πρωινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 50.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με εκτιμήσεις, είχε ολοκληρωθεί λίγο νωρίτερα. Νέες κινητοποιήσεις είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αργότερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...