179
Φωτογραφία από τα συνθήματα στην επιχείρηση που διατηρούσε ο προφυλακισθείς Ηλίας Μίχος | INTIMEnews

Στη φυλακή ο δερματολόγος και ακόμη τρεις άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2023, 16:56
Φωτογραφία από τα συνθήματα στην επιχείρηση που διατηρούσε ο προφυλακισθείς Ηλίας Μίχος
|INTIMEnews

Στη φυλακή ο δερματολόγος και ακόμη τρεις άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2023, 16:56

Στην φυλακή οδηγήθηκαν την Παρασκευή οι τέσσερις από τους πέντε άντρες που απολογήθηκαν για την υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, μεταξύ των οποίων και ο 65χρονος δερματολόγος.

Για τον πέμπτο κατηγορούμενο ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοειστικών όρων. Πρόκειται για 23χρονο πακιστανικής καταγωγής στον οποίο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ολοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικη έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται.

Ο 23χρονος που αφέθηκε ελεύθερος τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, η οποία φέρεται να τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία είχε βγάλει προ τριετίας. Επιπλέον, υποστήριξε ότι το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.

Με τις αποφάσεις προσωρινής κράτησης που ελήφθησαν την Παρασκευή, οι κατηγορούμενοι που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση ανήλθαν στους 12, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...