413
Ο Ρένερ σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter από το νοσοκομείο | Twitter/Jeremy Renner via REUTERS.

Δύο χρόνια θεραπείες αποκατάστασης θα κάνει ο Ρένερ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2023, 19:10
Ο Ρένερ σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter από το νοσοκομείο
|Twitter/Jeremy Renner via REUTERS.

Δύο χρόνια θεραπείες αποκατάστασης θα κάνει ο Ρένερ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2023, 19:10

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ υποβλήθηκε ήδη σε αρκετές επεμβάσεις, όμως η πλήρης ανάρρωσή του θα είναι βραδεία, δίχρονη τουλάχιστον. Ο ίδιος δείχνει προς τον έξω κόσμο, στους θαυμαστές του βασικά, ότι παραμένει αισιόδοξος. Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησε σημείωμά του, συνοδευόμενο από φωτογραφίες της σειράς «Mayor of Kingstown».

«Παρά την ομίχλη του εγκεφάλου μου κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που παρακολουθούσα το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς ‘‘Mayor of Kingstown’’ μαζί με την οικογένειά μου στο σπίτι μας».

Τα καλά νέα, λοιπόν, είναι ότι ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του. Τα κακά νέα είναι ότι οι τραυματισμοί του Ρένερ ήταν, όπως απεδείχθη, «σοβαρότατοι»: θα χρειαστούν δύο χρόνια θεραπειών αποκατάστασης προτού ο ηθοποιός αναρρώσει πλήρως και μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

«Ο Τζέρεμι γνωρίζει ότι λίγο έλειψε να πεθάνει εκείνη την ημέρα» λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του. Ως γνωστόν, ο ηθοποιός βοηθούσε κάποιον αποκλεισμένο από τη χιονοθύελλα οδηγό Ι.Χ. όταν ένα εκχιονιστικό κινήθηκε μόνο του, έπεσε πάνω στον άτυχο Ρένερ και του συνέθλιψε το πόδι.

Ο Ρένερ στην πρεμιέρα της ταινίας «Hawkeye» στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2022 (GettyImages)

Ωστόσο στην πορεία έγινε σαφές ότι το πόδι δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημά του. Ο Ρένερ δεν μπορούσε να αναπνεύσει χωρίς πόνο και συγχρόνως αιμορραγούσε από το κεφάλι. Η διάγνωση και οι σχετικές εξετάσεις πιστοποίησαν ότι ο θώρακάς του είχε επίσης τσακιστεί από το βαρύ όχημα. Ετσι στο χειρουργείο έγινε ανάπλασή του.

«Εχει υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής, αλλά αυτές ήταν μόνον η αρχή: θα χρειαστούν και επιπλέον εγχειρήσεις ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν προτιμούν, πάντως, να αφήσουν το σώμα να αναρρώσει με φυσικό τρόπο».

Ο Ρένερ τις πρώτες ημέρες της νοσηλείας του έστειλε νέα στους θαυμαστές μέσω των social media. Αρχικά ευχαριστώντας τους πάντες, κατόπιν ανεβάζοντας φωτογραφίες με την αδελφή του να τον λούζει. Ο ίδιος φορούσε ακόμη μάσκα οξυγόνου.

Παρά την πολύ δύσκολη φάση που περνούσε, ο ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί, χαρακτηρίζοντας αυτήν την εικόνα «στιγμή σπα». Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του στο νοσοκομείο, πλαισιωμένος από συγγενείς του, γιατρούς και νοσηλευτές. Ο Ράνερ, καταϋποχρεωμένος, ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς που του έσωσαν τη ζωή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...