224
Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου τον Οκτώβριο του 2021 | SOOC

Κρίσιμες ώρες για τον έκπτωτο βασιλιά Κωνσταντίνο – νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2023, 10:33
Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου τον Οκτώβριο του 2021
|SOOC

Κρίσιμες ώρες για τον έκπτωτο βασιλιά Κωνσταντίνο – νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2023, 10:33

Ως πολύ επιβαρυμένη περιγράφεται η κατάσταση της υγείας του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος στα 83 του, νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας —δεν είναι διασωληνωμένος, ωστόσο η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

Η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου ήταν εδώ και χρόνια κλονισμένη. Τον Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από Covid-19, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Ο έκπτωτος βασιλιάς με τη σύζυγό του είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και τώρα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν φανερή στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, με πιο πρόσφατη αυτήν τον Οκτώβριο του 2022, οπότε είχε βγει με τις αδελφές του Σοφία και Ειρήνη, και τη σύζυγό του Αννα-Μαρία για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Καταβεβλημένος και με δυσκολία να κινηθεί είχε εμφανιστεί και στο γάμο του μικρότερου γιου του, Φίλιππου, τον Οκτώβριο του 2021.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...