602
Η σέλφι του Τζέρεμι Ρένερ από το κρεβάτι του πόνου | Instagram

Η πρώτη σέλφι του Τζέρεμι Ρένερ από το νοσοκομείο: «Είμαι πολύ χάλια…»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2023, 11:06
Η σέλφι του Τζέρεμι Ρένερ από το κρεβάτι του πόνου
|Instagram

Η πρώτη σέλφι του Τζέρεμι Ρένερ από το νοσοκομείο: «Είμαι πολύ χάλια…»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2023, 11:06

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ βρήκε το κουράγιο να βγάλει σέλφι στο νοσοκομείο και να στείλει ευχαριστίες στους θαυμαστές του μετά από δύο χειρουργεία που χρειάστηκε καθώς υπέστη βαρύτατους τραυματισμούς σε ατύχημα στην Καλιφόρνια, την Πρωτοχρονιά.

Ο Ρένερ, που καθάριζε με εκχιονιστικό μηχάνημα το χιόνι κοντά στο σπίτι του στη Λίμνη Τάχο -δημοφιλές θέρετρο για σκι στη βόρεια Καλιφόρνια- βρέθηκε στην εντατική, όταν το όχημα κύλησε και τον παρέσυρε.

Ο σταρ σειράς ταινιών της Marvel ως ένας από τους «Avengers» (Εκδικητές), τραυματίστηκε βαριά στον θώρακα και υπέστη πολλαπλά κατάγματα.

Ο Ρένερ δημοσίευσε μια σέλφι στο Instagram στην οποία φαίνονται οι μώλωπες στο πρόσωπό του, και έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω, αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Σύμφωνα με τους τοπικούς αξιωματούχους, ο Ρένερ είχε σπεύσει σε βοήθεια μέλους της οικογένειάς του που είχε κολλήσει με το αυτοκίνητό του στο χιόνι.

Η οικογένεια του Ρένερ είχε έρθει στο εξοχικό της σπίτι για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Λόγω σφοδρής χιονόπτωσης, κόπηκε το ρεύμα και το τρεχούμενο νερό στο χωριό για δύο ημέρες.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει το δικό του πυροσβεστικό όχημα, εκχιονιστικό μηχάνημα και άλλα βαριά μηχανήματα, βγήκε να καθαρίσει τους δρόμους, όταν συνέβη το ατύχημα. Κατέβηκε από το εκχιονιστικό για να βοηθήσει τον εγκλωβισμένο, αλλά το όχημα τον παρέσυρε.

«Φέρει αρκετά τραύματα, αλλά τώρα είναι καλά», ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του.

Ο Ρένερ έχει αγοράσει σπίτι αξίας 3,25 εκατ. δολαρίων, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Mount Rose Highway, βόρεια της λίμνης Τάχο.

Η δήμαρχος του Ρίνο της Νεβάδα, στα σύνορα με την Καλιφόρνια, Χίλαρι Σιέβ, δήλωσε ότι η ίδια και ο ηθοποιός είναι φίλοι και ότι της τηλεφώνησαν για το ατύχημα λίγο αφότου συνέβη κοντά στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Ρίνο με το Τάχο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...