259
Ο Βασίλης Μπισμπίκης (με το τσιγάρο στο χέρι) στο φλογερό φιλί με τη Δέσποινα Βανδή στο «Εναστρον» |

Το «Εναστρον» για το πρόστιμο Πλεύρη: Μεμονωμένο περιστατικό ο Μπισμπίκης

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2022, 12:43
Ο Βασίλης Μπισμπίκης (με το τσιγάρο στο χέρι) στο φλογερό φιλί με τη Δέσποινα Βανδή στο «Εναστρον»
|

Το «Εναστρον» για το πρόστιμο Πλεύρη: Μεμονωμένο περιστατικό ο Μπισμπίκης

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2022, 12:43

Για… μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο το νυχτερινό κέντρο «Eναστρον» στην ανακοίνωση του που εξέδωσε για το πρόστιμο που δέχθηκε (σε συνέχεια παρέμβασης του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη) για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αφορμή ως γνωστόν για το πρόστιμο και το «σούσουρο» που ακολούθησε, το τσιγάρο στο χέρι του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη κατά τη διάρκεια (μίας ακόμη) αφιέρωσης από την τραγουδίστρια -και νέα σύντροφό του- Δέσποινα Βανδή. Ο υπουργός έσπευσε να «πατήσει» στη προβολή που απολαμβάνει εσχάτως το ζευγάρι και ανακοίνωσε το πρόστιμο για το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Και την Τρίτη ήρθε η ανακοίνωση του «Εναστρον» όπου μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για προσπάθεια πλήρους απάλειψης του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης….

Οχι η… απάλειψη των τασακίων που «κυκλοφορούν» μαζικά στα κέντρα διασκέδασης ως δείγμα εξυπηρέτησης των πελατών, δεν περιγράφεται ως πρώτο βήμα στην εν λόγω προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

   «Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του “Έναστρον”, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες, αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό που έλαβε δημοσιότητα, δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και τη δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με τη δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε!

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...