322
Η συμμορία των οχτώ φέρεται να κακοποιούσε τον 15χρονο στο δωμάτιο της φωτογραφίας, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ιλιον | InTime News / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2022, 12:36
Η συμμορία των οχτώ φέρεται να κακοποιούσε τον 15χρονο στο δωμάτιο της φωτογραφίας, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ιλιον
|InTime News / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2022, 12:36

Ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου για τις απολογίες τους οι έξι ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού, στο Ιλιον.

Οι έξι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος του συνομηλίκου τους και άλλες βαριές κατηγορίες, έχουν ξεκινήσει τις απολογίες τους για την υπόθεση που προκαλεί σοκ για την αγριότητα που φέρονται να έχουν επιδείξει οι ανήλικοι, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε την φρίκη ήταν 8μελής. Οι δύο άλλοι φερόμενοι ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι δεν είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.

«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα!»

«Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Αυτά ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα πρώτα λόγια των έξι 15χρονων μαθητών Λυκείου στο Ιλιον, στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση του συνομήλικου συμμαθητή τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Παρασκευής για τη σοκαριστική υπόθεση.

Οι συνολικά οκτώ μαθητές του σχολείου φέρονται να βίαζαν το συμμαθητή τους χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο (βλ. φωτογραφία) στην περιοχή όπου κατοικούσαν.

Οσον αφορά τους έξι συλληφθέντες, κατά πληροφορίες πρόκειται για πέντε Ελληνες και έναν Αλβανό, όπως έγινε γνωστό.

Επί έναν μήνα το θύμα τους υπέμενε σχεδόν καθημερινά βασανιστήρια και εξευτελισμούς. Το παιδί δεν άντεξε και κάποια στιγμή μίλησε στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...