519
Ετσι ξεκουράζονται οι παγκόσμιοι πρωταθλητές | instagram

Αγκαλιά με το τρόπαιο του Μουντιάλ κοιμήθηκε ο Μέσι!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2022, 15:04
Ετσι ξεκουράζονται οι παγκόσμιοι πρωταθλητές
|instagram

Αγκαλιά με το τρόπαιο του Μουντιάλ κοιμήθηκε ο Μέσι!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2022, 15:04

Τι κάνεις όταν το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής σου γίνεται πραγματικότητα; Τι κάνεις αν τα έχεις κατακτήσει όλα και λίγο πριν την μεγάλη έξοδο καταφέρνεις να βγάλεις και το τελευταίο αγκάθι που σε πλήγωνε; Τι κάνεις αν είσαι ο Λιονέλ Μέσι και μετά από τόσες προσπάθειες καταφέρνεις να σηκώσεις στον ουρανό το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής απάντησε στις παραπάνω ερωτήσεις με τρία καρέ που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram. Και η απάντηση είναι… κοιμάσαι! Αλλά και κοιμάσαι αγκαλιά με το τρόπαιο του Μουντιάλ…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ετσι, από το στάδιο Λουσαίλ, το τρόπαιο του Μουντιάλ βρέθηκε στο πλευρό του Μέσι, ο οποίος φαίνεται ότι δεν το αποχωρίζεται πλέον ούτε στον ύπνο του.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο Μέσι κοιμάται αγκαλιά με το τρόπαιο, στη δεύτερη ποζάρει με αυτό φορώντας τη φανέλα της Αργεντινής και στην τρίτη το έχει δίπλα του, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του μάτε.

Η ποδοσφαιρική ευτυχία σε όλο το μεγαλείο της, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να έχει πλέον κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και να θέλει δύο ακόμα τίτλους για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ντάνι Άλβες (43) και να γίνει εκείνος ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους (44) στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...