243
| INTIMEnews

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές για την απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης σε σχολείο στην Κόρινθο

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2022, 11:44
|INTIMEnews

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές για την απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης σε σχολείο στην Κόρινθο

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2022, 11:44

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν –με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα– δύο από τους πέντε μαθητές –ηλικίας 13 έως 15 ετών– που κατηγορούνται για την απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης συμμαθήτριάς τους μέσα σε Γυμνάσιο της Κορίνθου.

Η απολογία των πέντε ανηλίκων ήταν μαραθώνια, ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης για να διακοπεί προσωρινά στη μία μετά τα μεσάνυχτα και να ολοκληρωθεί τελικά το πρωί της Παρασκευής, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι άλλοι τρεις μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αφορούν την εμφάνιση τους σε Αστυνομικό Τμήμα και πιθανώς αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επίθεση στο 14χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου.

Οπως περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 14χρονη, ένας από τους επίδοξους βιαστές τής έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει. Ακολούθησαν και οι άλλοι τέσσερις μαθητές του σχολείου και όλοι μαζί προσπάθησαν να την ξεγυμνώσουν.

Εκείνη αντιστάθηκε και τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει. Τότε, σύμφωνα με την περιγραφή που έχει δει το φως της δημοσιότητας, ένας εκ των πέντε τη χτύπησε στα οπίσθια, λέγοντάς της «να είσαι καλό κορίτσι».

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους, για παραμέληση εποπτείας.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι των πέντε μαθητών εμφανίζονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, να ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις που τους αποδίδονται και ότι «απλώς έπαιζαν» με τη συμμαθήτριά τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...