197
Η 42χρονη συνελήφθη στη Νότια Κορέα και εκδόθηκε στη Νέα Ζηλανδία | EPA/YONHAP

Νέα Ζηλανδία: «Αθώα» δήλωσε η μητέρα των δύο παιδιών που βρέθηκαν νεκρά σε βαλίτσες

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2022, 11:06
Η 42χρονη συνελήφθη στη Νότια Κορέα και εκδόθηκε στη Νέα Ζηλανδία
|EPA/YONHAP

Νέα Ζηλανδία: «Αθώα» δήλωσε η μητέρα των δύο παιδιών που βρέθηκαν νεκρά σε βαλίτσες

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2022, 11:06

Τον Αύγουστο, μία οικογένεια στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκε αντιμέτωπη με την απόλυτη φρίκη: Ανοίγοντας δύο βαλίτσες που είχαν αγοράσει σε διαδικτυακή δημοπρασία μαζί με άλλα παλιά αντικείμενα, έντρομοι αντίκρισαν τα λείψανα δύο παιδιών, που φαινόταν ότι ήταν νεκρά εδώ και χρόνια.

Η ηλικία των παιδιών, όταν πέθαναν, προσδιορίστηκε από τους ειδικούς στα 5-10 χρόνια.

Η έρευνα των αρχών κατέληξε στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα στην πόλη Ούλσαν, όπου έναν μήνα αργότερα, οι αρχές συνέλαβαν τη 42χρονη μητέρα των παιδιών με την κατηγορία της δολοφονίας τους.

Τη γυναίκα εξέδωσαν πριν από δύο εβδομάδες στη Νέα Ζηλανδία οι αρχές της Νότιας Κορέας. Η κατηγορούμενη δήλωσε αθώα στη σύντομη ακροαματική συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη στο Οκλαντ.

Η ίδια δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όπου εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Κρίστοφερ Γουίλκινσον-Σμιθ, ο οποίος κατέθεσε εξ ονόματός της δύο δηλώσεις αθωότητας.

Την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στο Οκλαντ, την επομένη της έκδοσής της από τη Σεούλ πριν από δύο εβδομάδες, ο συνήγορός της επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη είναι η μητέρα των δύο νεκρών παιδιών.

Κατά τη σύλληψή της στη Νότια Κορέα, η γυναίκα είπε αρκετές φορές μέσα από το περιπολικό της αστυνομίας, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους: «Δεν έκανα τίποτα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...