• Ο Γκλέτσος κλακαδόρος του Τσίπρα: Φώναζε «να τος, να τος ο Πρωθυπουργός»

    Για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Λαμία θα τα διαβάσατε ήδη. Εδώ θα σταθούμε στον δευτεραγωνιστή της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην τιμημένη Φθιώτιδα —έδρα και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου και του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα— τον Απόστολο Γκλέτσο.

     

    Σύμφωνοι, γνωστός ο κ. Γκλέτσος: Ηθοποιός, ιδρυτής του κόμματος Τελεία που τον Ιανουάριο του 2015 είχε πάρει 109.483 ψήφους και 1,77%, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τους Ανεξ. Έλληνες, θιασώτης του δόγματος ότι «το ψάρι πρέπει να το ψήνεις και από τις δύο πλευρές», τα ξέρετε.

     

    Ο κ. Γκλέτσος όμως επελέγη να είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και έτσι, βρέθηκε στο πλευρό του αρχηγού Αλέξη. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο όχι του πρωταγωνιστή, αλλά του απλού και στρατευμένου κλακαδόρου.

     

    Ήταν τέτοιος ο τσιπρικός οίστρος του κ. Γκλέτσου, που όπως κατέδειξε ο φακός των τοπικών ΜΜΕ, χρειάστηκε όχι μόνο να αρχίσει το επιτακτικό χειροκρότημα αλλά και να φωνάξει το «νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός».

    Τώρα αυτό είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ; Να θυμίζεις ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι πάλι Πρωθυπουργός;

     

  • Πώς η υπόθεση Καϊλή έπληξε τον Ανδρέα Λοβέρδο

    Η υπόθεση της Εύας Καϊλή έχει προκαλέσει πολλαπλές αντιδράσεις, από τις Βρυξέλλες, όπου κρατείται, ως την Αθήνα και βεβαίως τη Χαριλάου Τρικούπη, υπό την σκέπη της οποίας πολιτεύτηκε εδώ και δύο δεκαετίες και εξελέγη θριαμβευτικά στην Ευρωβουλή.

     

    Το θέμα είναι ότι η εμπλοκή της κυρίας Καϊλή στο Qatargate έχει και μια παράπλευρη απώλεια, αν μπορείς να την πεις έτσι. Τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον οποίο η 44χρονη σήμερα ευρωβουλευτής στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές του τότε Κινήματος Αλλαγής και τώρα του περιορίζει τις πολιτικές επιλογές.

     

    Έγραψε σχετικά το «Θεωρείο» της «Καθημερινής»:

     

    «Ο αντίκτυπος ωστόσο του σκανδάλου επηρεάζει και τη Νέα Δημοκρατία εμμέσως. Αφορά τον ενδιάμεσο χώρο που εκφράζει η Καϊλή και ο οποίος φλέρταρε πάντα μαζί της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δεξιοί… αγρίεψαν και δεν θα είναι εύκολο να δεχθούν νέες μεταγραφές.

     

    »Για παράδειγμα, εάν ο Λοβέρδος διαγραφεί κάποια στιγμή από το ΠΑΣΟΚ –το άφησε ανοικτό ο Ανδρουλάκης στην τελευταία Πολιτική Επιτροπή– θα έμενε χωρίς κόμμα, καθώς ο δρόμος προς τη ΝΔ έχει κλείσει».

  • Ο Μπογδάνος απαιτεί αποκλεισμό μαροκινού ποδοσφαιριστή από τον ημιτελικό του Μουντιάλ

    Τον θυμάστε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο έτσι δεν είναι; Τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, που αποπέμφθηκε μετά από κάτι εμφυλιακά παραληρήματα και έπειτα συνέπραξε με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη και έπειτα έφυγε και από εκεί για να κάνει κόμμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου;

     

    Ο κ. Μπογδάνος, λοιπόν, ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, είπε να μας υπενθυμίσει την παρουσία του, απαιτώντας από τη FIFA, τη διεθνή ομοσπονδία του ποδοσφαίρου, να αποκλείσει από τον ημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ έναν μαροκινό ποδοσφαιριστή επειδή ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media με χατζάρα.

     

     

    Είχαμε την Εύα Καϊλή ως σπόνσορα του Κατάρ, θα έχουμε τώρα και τον κ. Μπογδάνο ως παράγοντα που θα ορίσει πώς θα παιχτεί ο ημιτελικός Γαλλία – Μαρόκο.




text
  • Ελα βρε Στέφανε και μας κρατάς σε αγωνία!


    11 Σεπτεμβρίου 2024, 19:16