216
Και ρόλο πολιτικού καθοδηγητή αναλαμβάνει εσχάτως ο Ελον Μασκ | Reuters

Ο Μασκ καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές!

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2022, 18:46
Και ρόλο πολιτικού καθοδηγητή αναλαμβάνει εσχάτως ο Ελον Μασκ
|Reuters

Ο Μασκ καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές!

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2022, 18:46

Εχοντας πλέον αναλάβει ρόλο σχολιαστή σε μία σειρά θεμάτων που άπτονται της πολιτικής, της οικονομίας, των διεθνών σχέσεων, ακόμα και φιλοσοφικών θεμάτων (ελευθερία του λόγου, κ.λπ.), ο Ελον Μασκ τοποθετήθηκε ευθέως και σε σχέση με τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδιοκτήτης του Twitter κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους για το Κογκρέσο. Μάλιστα ανέπτυξε μία… ιδιαίτερη συλλογιστική περί «μοιρασμένης εξουσίας» που «περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων». Οι «χειρότερες υπερβολές» αφορούν τις ακραίες τάσεις των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπολικανών, οι οποίες και κατά τον Μασκ πρέπει να χάσουν τα ερείσματά τους.

Ο δισεκατομμυριούχος λοιπόν απευθύνθηκε στους «ανεξάρτητους ψηφοφόρους» καλώντας τους να ψηφίσουν «για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η Προεδρία είναι Δημοκρατική».

«Οι σκληροπυρηνικοί Δημοκράτες ή Ρεπουμπλικανοί ποτέ δεν ψηφίζουν την άλλη πλευρά, οπότε οι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αποφασίζουν ποιος κάνει κουμάντο» πρόσθεσε ο Μασκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...