201
Εικόνα από τα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου | Περιφερειακή Ενότητα Σερρών/pkm.gov.gr/

Από πνιγμό ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2022, 13:23
Εικόνα από τα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου
|Περιφερειακή Ενότητα Σερρών/pkm.gov.gr/

Από πνιγμό ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2022, 13:23

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος (εδώ) των δύο ηλικιωμένων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, προέκυψε ότι τόσο ο 72χρονος, όσο και η 70χρονη, κατέληξαν από πνιγμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, ο οποίος ορίστηκε από τη δημοτική επιχείρηση των Ιαματικών Λουτρών, φαίνεται ότι πρώτη έφυγε από τη ζωή η γυναίκα και μετά ο σύζυγός της.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών – τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς η αιτία που προκάλεσε τον πνιγμό του ζευγαριού παραμένει υπό διερεύνηση.

Πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  αναφέρουν ότι οι ιστολογικές και τοξικολογικές  θα δώσουν απαντήσεις στο τι προηγήθηκε του πνιγμού των δύο ηλικιωμένων. Αυτό που ερευνάται είναι αν έχασαν προηγουμένως τις αισθήσεις τους -και υπό ποιες συνθήκες- με συνέπεια να επέλθει ο πνιγμός τους.

Οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν αναίσθητοι από εργαζόμενο, σε ατομικό λουτρό, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Το σημείο αποκλείστηκε για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στον χώρο, ενώ ελήφθησαν και δείγματα νερού από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την επιτόπια έρευνα δεν εντοπίστηκε κάποια βλάβη στις εγκαταστάσεις που μπορεί να συνδέεται με το συμβάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...