169
Πανό και συνθήματα έξω από το κατάστημα που διατηρούσε ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση και μαστροπεία της 12χρονης | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / InTimeNews

Υπόθεση 12χρονης: Νέα σύλληψη μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 18:31
Πανό και συνθήματα έξω από το κατάστημα που διατηρούσε ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση και μαστροπεία της 12χρονης
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / InTimeNews

Υπόθεση 12χρονης: Νέα σύλληψη μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 18:31

Σε μία ακόμη σύλληψη άνδρα για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό προχώρησε την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα που εξέδωσε.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τρία από τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην Αστυνομία για να καταθέσουν ότι είχαν συνομιλήσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, χωρίς, όμως, να συναντηθούν μαζί της.

Η 12χρονη, όμως, φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής. Προηγήθηκε η συμπληρωματική κατάθεση της σε συνέχεια της οποίας η ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των κατηγορουμένων στους δέκα.

Ο συγκεκριμένος συλληφθείς, ωστόσο, δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι συλληφθέντες για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης, ανήλθαν στους επτά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...