145
Ο αριθμός των ατόμων που έχουν προσέλθει αυτοβούλως για κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ανήλθε σε 18 | In Time News / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2022, 22:06
Ο αριθμός των ατόμων που έχουν προσέλθει αυτοβούλως για κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ανήλθε σε 18
|In Time News / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2022, 22:06

Ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 33 ετών, προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής την Τρίτη, αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών («blindchat»), ωστόσο ισχυρίστηκαν ότι ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Συνολικά, ο αριθμός των ατόμων που έχουν προσέλθει αυτοβούλως για κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ανήλθε σε 18, σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα. Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...