389
Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 34χρονης προ ημερών στην Παραλιακή στο Παλαιό Φάληρο | Facebook

Συνελήφθη ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 09:01
Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 34χρονης προ ημερών στην Παραλιακή στο Παλαιό Φάληρο
|Facebook

Συνελήφθη ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 09:01

Τη σύλληψη του «βιαστή του Παλαιού Φαλήρου», ο οποίος είχε διαφύγει και κρυβόταν στην Αλβανία, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter, το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Υστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Κατά πληροφορίες, οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και αφού τον συνέλαβαν, στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης τον παρέδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο 45χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μέχρι στιγμής δύο είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει στις Αρχές εις βάρος του. Η πρώτη αφορά τον βιασμό μιας 34χρονης κοπέλας σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ενώ η δεύτερη, απόπειρα βιασμού 24χρονης με τον 45χρονο να εισβάλει στο αυτοκίνητό της κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτήν της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε τρεις ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή.

Οπως κατήγγειλε η 34χρονη, όλα συνέβησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) όταν ανέμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της, στο αεροδρόμιο.

Ο δράστης φέρεται να την πλησίασε, να την απείλησε με μαχαίρι και να την οδήγησε σε παρκάκι. Εκεί την έγδυσε και τη βίασε.

Νωρίτερα αποπειράθηκε να βιάσει άλλη γυναίκα στη Λεωφόρο Αμφιθέας, απειλώντας τη μέσα στο αυτοκίνητό της!

Σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Μega, διακρίνεται το ΙΧ που οδηγεί η 24χρονη, να έχει σταματήσει στην Αγία Τριάδα, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος περπατά στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Εντυπωση προκαλεί ότι ο δράστης δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρυφτεί.

Εντρομη η 24χρονη πατάτει την κόρνα του αυτοκινήτου και ακολούθως κατευθύνεται σε κατάστημα εστίασης όπου χτυπά την τζαμαρία και σταματά μπροστά στην είσοδο.

Ο επίδοξος βιαστής εξαφανίζεται με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού.

Η νεαρή γυναίκα κατεβαίνει από το όχημά της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησιάζουν προς το μέρος της Εκείνη τους εξηγεί τι είχε συμβεί, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...