306
«Ολη η Ελλάδα γνώριζε τη δράση μου» λέει ο Ανδρέας Πάτσης και προκαλεί την οργή συναδέλφων του | CreativeProtagon

Γαλάζιες αντιδράσεις στο «όλοι ήξεραν» του Πάτση

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2022, 17:02
«Ολη η Ελλάδα γνώριζε τη δράση μου» λέει ο Ανδρέας Πάτσης και προκαλεί την οργή συναδέλφων του
|CreativeProtagon

Γαλάζιες αντιδράσεις στο «όλοι ήξεραν» του Πάτση

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2022, 17:02

Αντιδράσεις στον ισχυρισμό πώς «όλοι ήξεραν τη δραστηριότητά μου» που προέβαλε ο αποπεμφθείς, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, βουλευτής  της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης εκδηλώνονται από την πλευρά βουλευτών και στελεχών του κόμματος. Ο κ. Πάτσης προσπάθησε την Τετάρτη να εκθέσει το κόμμα του, αναφέροντας μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 ότι «γνώριζαν για τις εταιρείες μου από το 2019» και ότι «όλη η Ελλάδα γνώριζε τη δράση μου».

Δημόσια αντέδρασε με ένταση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος δημοσιεύοντας το βίντεο με την σημερινή συνέντευξη του πρώην βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση ανέφερε: «Ε, όχι κύριε δεν γνωρίζαμε όλοι τις δουλειές σας! Επιτέλους μην μας προκαλείτε κιόλας».

Aντίστοιχο είναι το κλίμα μεταξύ πολλών βουλευτών της ΝΔ που αισθάνθηκαν ότι κ. Πάτσης έκανε μια προσπάθεια διάχυσης των ευθυνών για όσα αποτέλεσαν το αντικείμενο της αποπομπής του. O αποπεμφθείς βουλευτής υποστήριξε από την πλευρά του ότι η λάσπη και το ψέμα κυριαρχούν πλέον στον πολιτικό κόσμο και γι’ αυτό κρίθηκε σωστό να μην μετέχει πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μπορεί να είσαι βουλευτής και να παίρνεις δουλειές από το Δημόσιο. Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή» τόνισε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» στο OPEN. Οπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου, εκτός από τον Ανδρέα Πάτση ελέγχεται και ο (παραιτηθείς ήδη) διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ από τον οποίο ζητήθηκαν εξηγήσεις .

Παράλληλα, κατά την συνεδρίαση της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής την Τετάρτη συζητήθηκε η υπόθεση Πάτση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Εσχες, Θανάσης Μπούρας, τόνισε ότι ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή Πόθεν Έσχες με δική του πρωτοβουλία (θέμα που έθεσε και η αντιπολίτευση) και ότι έχει δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν ταχύτατα την οικονομική δραστηριότητα του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...