365
Ο 28χρονος συλληφθείς σε μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εισαγγελικής διάταξης | Ελληνική Αστυνομία

Αυλαία στην υπόθεση ασέλγειας κατά αγοριού στο Αγρίνιο – την είχε αναδείξει η Σοφία Μπεκατώρου

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2022, 16:05
Ο 28χρονος συλληφθείς σε μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εισαγγελικής διάταξης
|Ελληνική Αστυνομία

Αυλαία στην υπόθεση ασέλγειας κατά αγοριού στο Αγρίνιο – την είχε αναδείξει η Σοφία Μπεκατώρου

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2022, 16:05

Τη φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας κατά ανηλίκου -μία ακόμη- είχε αποκαλύψει η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας. Επρόκειτο για τη συστηματική κακοποίηση ενός αγοριού τεσσάρων ετών από τον γιο της νταντάς του! Και την Τρίτη η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 28χρονου συλληφθέντος.

Το καλοκαίρι του 2021, ο πατέρας του αγοριού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη νταντά και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν φαντάρος, ότι κακοποίησαν το παιδί του.

Είχε αρχίσει να καταλαβαίνει  ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησε κάποιες ζωγραφιές του γιου του. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Η περιγραφή στο site που διατηρεί η Σοφία Μπεκατώτου menowmetoo.gr, ήταν συγκλονιστική:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλή. Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει.

Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Την Τρίτη δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 28χρονου γιου της νταντάς, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...