365
Η αστυνομία ανακρίνει τέσσερα άτομα για την υπόθεση (Φωτογραφία αρχείου) | Getty Images

Φρίκη στο Παρίσι: 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό και δεμένο μέσα σε βαλίτσα

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2022, 21:35
Η αστυνομία ανακρίνει τέσσερα άτομα για την υπόθεση (Φωτογραφία αρχείου)
|Getty Images

Φρίκη στο Παρίσι: 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό και δεμένο μέσα σε βαλίτσα

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2022, 21:35

Ερευνα για τη δολοφονία ενός κοριτσιού 12 ετών ξεκίνησαν οι γαλλικές Αρχές μετά τον εντοπισμό του θύματος μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι. Το μικρό παιδί, η Λόλα Νταβιέτ, πιστεύεται ότι βιάστηκε και βασανίστηκε προτού χάσει τη ζωή της, έγραψε ο Guardian.

Τη Δευτέρα εμφανίστηκαν ενώπιων των διωκτικών Αρχών δύο ύποπτοι, μια 24χρονη άστεγη και ένας 43χρονος άνδρας. Αλλα δύο άτομα φέρονται να ανακρίνονται από την αστυνομία, προσέθεσε η βρετανική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της.

Επισήμως, η έρευνα για «βιασμό που διαπράχθηκε με βασανιστήρια και βαρβαρότητα» και για «απόκρυψη πτώματος» ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο.

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε τη βασική ύποπτο να ακολουθεί –ή να συνοδεύει– τη 12χρονη η οποία κατευθυνόταν στο σπίτι της στις 3.30 μ.μ. της Παρασκευής, μετά το σχολείο.

Αργότερα, κάτοικοι ίδαν τη γυναίκα να σέρνει μία τεράστια πλαστική βαλίτσα στην περιοχή.

Η βαλίτσα αφέθηκε έξω από μία πολυκατοικία όχι μακριά από το κτίριο όπου ζούσε η 12χρονη με τους γονείς της, στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Την ανακάλυψε ένας άστεγος το βράδυ της Παρασκευής.

Η μητέρα της 12χρονης είχε γράψει στο Facebook, καλώντας σε βοήθεια για τον εντοπισμό του παιδιού της, ότι τελευταία φορά η μικρή (αριστερά στη φωτογραφία) εθεάθη μαζί με ένα κορίτσι (δεξιά) άγνωστο στους γονείς της | Facebook

Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο διαπίστωσε τραύματα στο λαιμό της Λόλα Νταβιέτ, μεταξύ άλλων, με την εισαγγελία να αναφέρει ότι η ανήλικη στραγγαλίστηκε.

Ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής άμεσα, καθώς η 12χρονη δεν είχε επιστρέψει τη συνηθισμένη ώρα από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Η ύποπτη γυναίκα διέμενε στο σπίτι της μεγαλύτερης αδερφής της, ηλικίας 26 ετών, η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία με το δολοφονημένο κορίτσι και τους γονείς του. Ο δεύτερος ύποπτος φερόταν να είναι ο οδηγός του οχήματος που μετακίνησε το σώμα του θύματος.

Το BFM TV ανέφερε ότι το σώμα της 12χρονης ήταν σημαδεμένο με τους αριθμούς 0 και 1. Η αστυνομία είπες στους δημοσιογράφους ότι ήταν αβέβαιη ως προς τη σημασία των αριθμών, καθώς και ότι δεν εντόπισε κάποιο κίνητρο για το έγκλημα.

Η βασική ύποπτος φέρεται να είναι άνεργη, να ζει στους δρόμους και να αντιμετωπίζει σοβαρά «ψυχιατρικά προβλήματα» κατέληξε ο Guardian.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...