351
Φωτογραφία από τη μεταγωγή των κατηγορουμένων στο γραφείο του ανακριτή | INTIMEnews

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2022, 12:55
Φωτογραφία από τη μεταγωγή των κατηγορουμένων στο γραφείο του ανακριτή
|INTIMEnews

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2022, 12:55

Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες (33, 34 και 36 ετών αντίστοιχα) για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία, ισχυριζόμενοι ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη.

Ο 33χρονος, μάλιστα, επικαλείται διανοητικό πρόβλημα, το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό, ενώ πρόβλημα υγείας επικαλέστηκε και ο 34χρονος συγκατηγορούμενός του.

«Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά, από τα οποία στην ανάκριση θα αναδειχθεί ότι δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται», υποστήριξε ο  δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος:

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Η πράξη για την οποία κατηγορείται είναι ασέλγεια σε ανήλικο με χρηματικό αντίτιμο. Είναι μικρότερη σε κακουργηματική δίωξη ποινή. Δεν υπάρχει βιασμός εδώ, δεν είναι βιαστής. Χθες υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Είχε τα έγγραφα από το παρελθόν από όπου προκύπτει ότι υπάρχουν ψυχιατρικά προβλήματα και θα συντάξει μια τεχνική έκθεση που θα την προβάλει την Τετάρτη», ανέφερε από την πλευρά του ο συνήγορος του 33χρονου κατηγορούμενου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Οπως επαναλαμβάνει, ο πελάτης του «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» και προκειμένου να πιστοποιηθεί κάτι τέτοιο, διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά, που εν τω μεταξύ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, υποστήριξε ότι δεν έδωσε ποτέ λεφτά στο κορίτσι, ούτε και είχε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Περί τις 13.00, ενώπιον του ανακριτή αναμενόταν να οδηγηθεί η μητέρα της 12χρονης, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί.

Η υπεράσπισή της επιμένει ότι δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της, ισχυριζόμενη ότι για όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία υπάρχουν επαρκείς εξηγήσεις, τις οποίες και θα παραθέσει.

Ειδικά για τα ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της μητέρας, ο δικηγόρος Απόστολος  Λύτρας έχει δηλώσει πως «η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή».

Σύμφωνα, τέλος, με αστυνομικές πηγές, η Δευτέρα θα είναι ημέρα καταιγιστικών εξελίξεων, καθώς αναμένεται νέα σειρά ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...