238
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. | Φωτογραφία αρχείου | Nikos Libertas / SOOC

Υπόθεση 12χρονης: Ελεγχος της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκο ανοχής – Τέσσερις συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 22:36
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. | Φωτογραφία αρχείου
|Nikos Libertas / SOOC

Υπόθεση 12χρονης: Ελεγχος της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκο ανοχής – Τέσσερις συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 22:36

Ελεγχο σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί, στο πλαίσιο της υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στο Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «βραδινές ώρες της 12-10-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του ανωτέρω χώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων με τη συνδρομή αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας τέσσερις (4) αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή».

Οι συλληφθείσες κατά τον έλεγχο, ο οποίος έγινε στο «πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο μία γυναίκα που συστήθηκε ως πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, προκειμένου να καταθέσει πλήθος στοιχείων –κατά δήλωσή της– για την υπόθεση. Δεν έγινε δεκτή, καθώς ήταν προγραμματισμένες οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων.

Ωστόσο, σε δηλώσεις της σε εκπροσώπους του Τύπου στα δικαστήρια, η ίδια υποστήριξε ότι στις φωτογραφίες των δύο κατηγορουμένων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., αναγνώρισε τον Μίχο ως τον άνδρα που ερχόταν στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι, μαζί με τη 12χρονη καθώς και άλλα ανήλικα άτομα.

Η ιδιότητά της ως προέδρου σωματείου εκδιδόμενων προσώπων αμφισβητήθηκε.

Δεν ήταν άμεσα σαφές αν η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αφορούσε τον οίκο ανοχής στον οποίο αναφέρθηκε η κυρία Καρατζιώτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...