526
Από τη μεταγωγή των δύο συλληφθέντων στον ανακριτή το πρώί της Δευτέρας | INTIMEnews

Νέα προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2022, 15:10
Από τη μεταγωγή των δύο συλληφθέντων στον ανακριτή το πρώί της Δευτέρας
|INTIMEnews

Νέα προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2022, 15:10

Νέα προθεσμία για την Τετάρτη, ζήτησαν και έλαβαν από τον 33ο Τακτικό Ανακριτή οι δύο συλληφθέντες – 42 και 53 ετών, ανίστοιχα-  για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια, ο 53χρονος  που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, παρέμεινε σιωπηλός αρνούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.α., φέρεται να βίαζε τη 12χρονη από τον περασμένο Απρίλιο υπό την απειλή όπλου και να βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Αναρτώντας τα βίντεο στο Διαδίκτυο αλίευε «πελάτες» για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του με την ανήλικη, για μόλις 50-70 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπήρξαν δεκάδες (!) συμπολίτες μας που είχαν εκδηλώσει «ενδιαφέρον» για όσα τους προσέφερε ο άθλιος 53χρονος. Καταγράφηκαν περισσότερα από 200 «αιτήματα» – και από κάποιους συγκεκριμένους υπήρξαν ως και 30! Ετσι, εντοπίστηκε και o 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι.

«Από ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Το έγκλημα διαρκείας αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου, όταν η 12χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της όσα συνέβαιναν. Εκείνη προχώρησε αμέσως σε καταγγελία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

«Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν την μητέρα και το έφεραν το παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία», δήλωσε στο Μega η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Eντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί.

Και άλλη σύλληψη στον Αγιο Παντελεήμονα

Εν τω μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός ακόμη σεσημασμένου παιδεραστή, ηλικίας 63 ετών, στον Αγίο Παντελεήμονα.

Ο  63χρονος συνελήφθη,το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, τα θύματα του 63χρονου ήταν τρία αγόρια ηλικίας 8, 9 και 14 ετών.

Εξοργιστικό το γεγονός ότι ο  63χρονος -ο οποίος είναι διαζευγμένος- είχε συλληφθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...