410
Οσο μικρός ή μεγάλος κι αν είσαι η NN Hellas είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει | NN Hellas

NN Hellas: Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2022, 11:30
Οσο μικρός ή μεγάλος κι αν είσαι η NN Hellas είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει
|NN Hellas

NN Hellas: Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2022, 11:30

Στις μέρες μας, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται, να σπουδάσουν, να αλλάξουν επάγγελμα, να εξελιχθούν. Αρκεί να έχουν κάποιον δίπλα τους που να στηρίζει τα όνειρα και τα σχέδιά τους.

Και η ΝΝ Hellas είναι εκεί.

Δείτε στο βίντεο πέντε ανθρώπους που μεγαλώνουν, συνεχίζουν να προχωρούν, εξελίσσονται και δεν το βάζουν κάτω.

Η ΝΝ Hellas είναι δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάει το χειμερινό κολύμπι και μετά τα εξήντα. Γιατί η εταιρεία δίνει έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια. Σε όποια ηλικία και αν είσαι, μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ειδικά όταν ξέρεις ότι έχεις κάποιον να σε στηρίζει, ώστε να μπορείς να τα πραγματοποιήσεις.

Η NN Hellas είναι δίπλα και στο νεαρό ζευγάρι που αποφάσισε να ζήσει στο χωριό και να ανοίξει τη δική του φάρμα. Και να κάνει πολλά παιδιά που θα μεγαλώσουν εκεί και να μεγαλώσει η φάρμα τους και η οικογένειά τους όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί η NN Hellas βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που θέλουν να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Αλλωστε, «μεγαλώνουμε» σημαίνει ερχόμαστε πιο κοντά στα σχέδιά μας.

Αλλά και ο πενηντάρης που πάντα χόρευε και δεν θέλει να σταματήσει να χορεύει, ξέρει ότι μπορεί να το κάνει. Γιατί ο χορός είναι ζωή και οι πιρουέτες, τα μπρος και πίσω βήματα δεν είναι μόνο έκφραση, αλλά, κυρίως, τρόπος να ζεις. Και ο άνθρωπος που εμπιστεύεται την ΝΝ ξέρει ότι κι εκείνη θα «χορεύει» μαζί του μέχρι το τέλος. Μην ξεχνάς αυτό που λένε οι άνθρωποι της NN Hellas: «Η Ζωή είναι πάντα μπροστά».

Μα και η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο και θέλει όταν μεγαλώσει να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της, γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Γιατί δεν είναι μόνη της.

H NN Hellas μεγαλώνει και η ίδια. Και καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να δίνει την ίδια υπόσχεση: να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους, για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενώ με τη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife) αποτελεί τη  μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα.

Με οδηγό τις αξίες της: «Νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε», συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα σας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...