260
Το εντυπωσιακό σόου των Måneskin μεταδόθηκε με... παύσεις προκαλώντας μεγάλη συζήτηση | REUTERS/Caitlin Ochs

Τα VMA λογόκριναν την εμφάνιση των Måneskin λόγω ενδυματολογικού «ατυχήματος»

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2022, 14:20
Το εντυπωσιακό σόου των Måneskin μεταδόθηκε με... παύσεις προκαλώντας μεγάλη συζήτηση
|REUTERS/Caitlin Ochs

Τα VMA λογόκριναν την εμφάνιση των Måneskin λόγω ενδυματολογικού «ατυχήματος»

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2022, 14:20

Την παρθενική τους εμφάνιση στα MTV VMAs έκαναν οι Måneskin το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, όπου ερμήνευσαν το νέο τους τραγούδι «Supermodel». Η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο Prudential Center του Νιου Τζέρσεϊ και παρουσιαστές ήταν οι Νίκι Μινάζ, Τζακ Χάρλοου και LL Cool J.

Αυτό όμως που σημάδεψε τη βραδιά και έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων τις τελευταίες ώρες δεν είναι άλλο από την απόφαση των σκηνοθετών, που φαίνεται ότι… σοκαρίστηκαν από τις ενδυματολογικές επιλογές των μελών του γκρουπ και αρκετές φορές προτιμούσαν να δείχνουν τα άδεια καθίσματα παρά τους μουσικούς.

Συγκεκριμένα, όταν οι Måneskin ανέβηκαν στη σκηνή, δεν προκάλεσαν μόνο το αναμενόμενο ντελίριο στο κοινό αλλά αιφνιδίασαν και τους ιθύνοντες της τηλεοπτικής μετάδοσης που «λογόκριναν» την παράσταση της μπάντας που μόλις είχε αρχίσει να ερμηνεύει την επιτυχία «Supermodel».

Με το που ξεκίνησε το πασίγνωστο κομμάτι, το τοπ της μπασίστριας Βικτόρια ντε Αντζέλις έπεσε, αποκαλύπτοντας το στήθος της. Τότε, οι κάμερες στράφηκαν στα άδεια καθίσματα και, αντί για την μπάντα στη σκηνή, οι τηλεθεατές έβλεπαν καρέκλες για περίπου 40 δευτερόλεπτα.

Ο σκηνοθέτης «έκοψε» αρκετά σημεία του σόου, με κάποιους να σχολιάζουν ότι ίσως έφταιγε και η «προκλητική» εμφάνιση του τραγουδιστή Νταβίντ Νταμιάνο που εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα αποκαλυπτικό παντελόνι.

Οσο για την 22χρονη μουσικό που είχε το «ατύχημα» επί σκηνής, δεν αιφνιδιάστηκε και συνέχισε να παίζει μπάσο, συνοδεύοντας στον ρυθμό το υπόλοιπο συγκρότημα.

Φυσικά, οι τηλεθεατές που δεν γνώριζαν τι έχει συμβεί, διαμαρτυρήθηκαν για τα άκυρα πλάνα των καθισμάτων, γράφοντας τα παράπονά τους στο twitter.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...