283
Αιμόφυρτος ο γαϊδαράκος στο πλάι του δρόμου - «δεν το κατάλαβα», λέει ο 63χρονος αντιδήμαρχος | ΥοuΤube

Δικηγόρος αντιδημάρχου στη Ζίτσα: Ο γάιδαρος είχε ματώσει επειδή τον δάγκωσε λύκος!

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2022, 09:28
Αιμόφυρτος ο γαϊδαράκος στο πλάι του δρόμου - «δεν το κατάλαβα», λέει ο 63χρονος αντιδήμαρχος
|ΥοuΤube

Δικηγόρος αντιδημάρχου στη Ζίτσα: Ο γάιδαρος είχε ματώσει επειδή τον δάγκωσε λύκος!

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2022, 09:28

Στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εντολέα του, ο δικηγόρος του αντιδημάρχου Ζίτσας, Δημήτρης Δήμος, παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το ειδεχθές περιστατικό κακοποίησης με τον γάιδαρο στο Γραμμένο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες –αλλά και βίντεο– κατοίκων, ο αντιδήμαρχος είχε δέσει τον γάιδαρο στην καρότσα του αγροτικού του και τον έσερνε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο. Ο δικηγόρος του αντιδημάρχου, ωστόσο, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ότι το ζώο είναι τραυματιστεί από επίθεση λύκου.

Γι’ αυτό, όπως υποστήριξε, ο 63χρονος τον ανέβασε στην καρότσα (!) για να τον μεταφέρει στον κτηνίατρο. Κατά την ίδια εκδοχή πάντα, κάποια στιγμή το πόδι του ζώου έπεσε στον δρόμο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον αντιδήμαρχο-μεταφορέα του.

 

«Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία, άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο, το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα», ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Δήμος, διαμαρτυρόμενος για τις «δίκες» και τις «καταδίκες» του εντολέα του –όπως χαρακτηριστικά ανέφερε– στα social media.

Δεν μπορεί να ξύπνησε μια μέρα ο αντιδήμαρχος και να είπε «ας σύρω ένα γάιδαρο μέσα στο χωριό να με δούνε όλοι», παρατήρησε με αφορμή την κατακραυγή που έχουν προκαλέσει οι εικόνες του αιμόφυρτου ζώου, επαναλαμβάνοντας ότι την εκδοχή του ατυχήματος δεν τη διερεύνησε κανείς.

Οι πλατφόρμες στο Διαδίκτυο έχουν κατακλυστεί από απειλητικά μηνύματα σε βάρος του αντιδημάρχου που «δικάζεται και καταδικάζεται ερήμην», κατήγγειλε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...