225
Φωτογραφία Αρχείου | Γιάννης Λιάκος / IntimeNews

Πνιγμός εξάχρονης: «Δεν βούτηξα να τη σώσω γιατί έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2022, 17:07
Φωτογραφία Αρχείου
|Γιάννης Λιάκος / IntimeNews

Πνιγμός εξάχρονης: «Δεν βούτηξα να τη σώσω γιατί έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2022, 17:07

Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό τη Δευτέρα σε παραλία της περιοχής Καλαμάκι στα Ισθμια. Την Τρίτη το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, όταν οι δυο τους βρίσκονταν μες στη θάλασσα, εκείνος προσπάθησε να την ανεβάσει σε μια δεμένη βάρκα, τής γλίστρησε το σωσίβιο από το σώμα και άρχισε να βυθίζεται, φτάνοντας τελικά στα έξι μέτρα κάτω από το νερό.

Εκείνος δεν βούτηξε για να τη σώσει διότι πάσχει από άσθμα, όπως είπε. Σύμφωνα με μαρτυρίες το κοριτσάκι φορούσε ρούχα και παπούτσια όταν κολυμπούσε.

Η 6χρονη εντοπίστηκε από ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της εξάχρονης βρίσκονται σε διάσταση και την Δευτέρα ο πατέρας της την είχε πάρει από το σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα της για να την πάει για μπάνιο. Μετά το περιστατικό η μητέρα της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως λέει το κοντινό της περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...