194
|

Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη να τους πετάξει από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2022, 10:49

Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη να τους πετάξει από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2022, 10:49

Θύμα αδίστακτων απατεώνων έπεσε μία ακόμη ηλικιωμένη, αυτή τη φορά στη Λάρισα, από την οποία κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό ύψους 6.000 ευρώ.

Η τακτική τους γνωστή. Επικαλούμενοι δήθεν τροχαία με θύμα ή εμπλεκόμενο κάποιον συγγενή των ηλικιωμένων (στις περισσότερες φορές το παιδί τους) ζητούν διάφορα ποσά, είτε για άμεσα έξοδα νοσηλείας, είτε για να αποφύγουν (τα παιδιά τους) μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη…

Τελευταίο θύμα μία 85χρονη Λαρισαία η οποία πείστηκε να δώσει 6.000 ευρώ  για την αμοιβή «γιατρού» νοσοκομείου της Λάρισας που υποτίθεται ότι θα χειρουργούσε την κόρη της έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Συγεκριμένα, σύμφωνα με το εφημερίδα «Ελευθερία», προσποιούμενος την ιδιότητα δημόσιου λειτουργού και δη του νοσοκομειακού ιατρού, άνδρας τηλεφώνησε στην 85χρονη ισχυριζόμενος ότι δήθεν η κόρη της έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Για την επέμβαση ζήτησε – και έπεισε τελικά την ηλικιωμένη να δώσει- 6.000 ευρώ.

Η 85χρονη έβαλε σε σακούλα τα χρήματα και την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της σε συνεργό του άνδρα του της τηλεφώνησε.

Λίγο αργότερα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, καθώς συγγνικό της πρόσωπο τη διαβεβαίωσε ότι δεν είχε συμβεί κανένα τροχαίο ατύχημα και η κόρη της έχαιρε άκρας υγείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...