289
Η Αν Χες, τον περασμένο Μάρτιο, σε τελετή απονομής κινηματογραφικών βραβείων στο Μπέβερλι Χιλς | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Καμία ελπίδα για την Αν Χες – «Δεν θα επιβιώσει – θα δωρίσουμε τα όργανά της»

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2022, 10:11
Η Αν Χες, τον περασμένο Μάρτιο, σε τελετή απονομής κινηματογραφικών βραβείων στο Μπέβερλι Χιλς
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Καμία ελπίδα για την Αν Χες – «Δεν θα επιβιώσει – θα δωρίσουμε τα όργανά της»

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2022, 10:11

Είναι μια χολιγουντιανή τραγωδία –συνέβη όμως στην πραγματικότητα. Η ηθοποιός Αν Χες, από τις πλέον δημοφιλείς της δεκαετίας του 1990 όταν πρωταγωνίστησε σε πολλά εμπορικά φιλμ –από το «Volcano» πλάι στον Τόμι Λι Τζόουνς, ως το «Donnie Brasco» με τον Τζόνι Ντεπ και από το «Six Days Seven Nights» με τον Χάρισον Φορντ ως το «Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος» με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Ντάστιν Χόφμαν»– έχει χάσει κάθε ελπίδα να επιζήσει από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε.

Η 53χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται με σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, όταν την περασμένη εβδομάδα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε σπίτι στην περιοχή Μαρ Βίστα του Λος Αντζελες.

Με τον Χάρισον Φορντ στο «Εξι ημέρες, επτά νύχτες»(Touchstone Pictures)
Με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Ντάστιν Χόφμαν στο «Wag the Dog» (TriBeCa Productions)

«Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση», είπε εκπρόσωπος της οικογένειας. «Δεν αναμένεται να επιβιώσει», πρόσθεσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ», τόνισε.

Οπως ενημέρωσε, θα ελεγχθούν τα όργανά της, καθώς ήθελε να τα δωρίσει «Ηταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της», δήλωσε ο εκπρόσωπός της, προσθέτοντας ότι «κρατείται σε υποστήριξη ζωής για να διαπιστωθεί εάν κάποια είναι βιώσιμα».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Αντζελες, το αυτοκίνητο της Χες έπεσε σε μια οικία κοντά στο σπίτι της και στη συνέχεια πήρε φωτιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...