1101
Η Λίντα Εβαντζελίστα σε επίδειξη μόδας του Dior το 1990 και δεξιά στη φετινή, νέα καμπάνια του οίκου Fendi | Getty Images/Fendi/Facebook

Λίντα Εβαντζελίστα: Επιστροφή στις πασαρέλες μετά την παραμόρφωσή της

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2022, 19:58
Η Λίντα Εβαντζελίστα σε επίδειξη μόδας του Dior το 1990 και δεξιά στη φετινή, νέα καμπάνια του οίκου Fendi
|Getty Images/Fendi/Facebook

Λίντα Εβαντζελίστα: Επιστροφή στις πασαρέλες μετά την παραμόρφωσή της

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2022, 19:58

Το πρώην σούπερ μόντελ Λίντα Εβαντζελίστα που αντιμετώπισε μια δικαστική διαμάχη με φαρμακευτική εταιρεία, για μία θεραπεία η οποία όπως η ίδια έχει πει, την παραμόρφωσε μόνιμα, γνωστοποίησε μέσα από τα social media ότι επιτέλους «το θέμα τακτοποιήθηκε». Και όχι μόνον αυτό, αλλά επιστρέφει στα «καθήκοντα» της, ξεκινώντας δυναμικά με μία φωτογράφιση για τον οίκο μόδας Fendi.

Η πανέμορφη, ακόμη και στα 57 της, Καναδή που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990 στον χώρο της μόδας έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι πολύ χαρούμενη που επιτέλους ξεμπέρδεψε με τα νομικά ζητήματα που είχε με την εταιρεία Allergan, η οποία βρίσκεται πίσω από την περιπέτειά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Οι λεπτομέρειες για το πώς λύθηκε η υπόθεση με την εταιρεία στην οποία είχε καταθέσει αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων δεν έγιναν γνωστές, αν και το BBC ζήτησε τόσο από εκείνη, όσο και από τη εταιρεία πληροφορίες (η αμερικανική εταιρεία είναι φαρμακευτική και ασχολείται με την δερματολογία, την ιατρική αισθητική, την αυξητική των μαστών και τις παρεμβατικές θεραπείες για την παχυσαρκία).

Η Εβαντζελίστα ήταν εξαφανισμένη από το 2016 και μόλις πέρυσι έκανε γνωστό ότι ο λόγος για την απουσία της ακόμη και από τα social media ήταν το ότι η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για τη μείωση του λίπους στο σώμα της, έφερε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. «Αύξησε το λίπος αντί να το μειώσει, άγνωστο γιατί και μου έμειναν πρηξίματα και φλεγμονές», είπε.(Δείτε τη φωτογραφία)

«Πέρυσι ήμουν ”αγνώριστη” από αυτή την περιπέτεια», εξομολογήθηκε το σούπερ μόντελ στα 1,2 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

«Στους θαυμαστές μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν δούλευα, ενώ η καριέρα γυναικών της δικής μου ηλικίας άκμαζε είναι ότι παραμορφώθηκα με τον χειρότερο τρόπο από μια διαδικασία που ονομάζεται κρυολιπόλυση και θεωρητικά είναι ακίνδυνη», έγραψε η Εβαντζελίστα. Είπε, μάλιστα, ότι αυτό που βίωσε, όχι μόνο την κατέστρεψε γιατί δεν μπορούσε να εργαστεί για να ζήσει, αλλά της προκάλεσε βαριά κατάθλιψη, φτάνοντας στο σημείο να απεχθάνεται τον εαυτό της και να βυθιστεί στη μοναξιά.

Τώρα, όμως, ποιος την πιάνει! Δικαιωμένη και ανανεωμένη επιστρέφει στον φυσικό της χώρο, αυτόν της ομορφιάς, κάνοντας φωτογραφίσεις για τον ιταλικό τον οίκο, προκειμένου να λάβει μέρος σε ένα σόου τον επόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, όπως γράφουν οι Times.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Η Εβαντζελίστα έχει «σαρώσει» στο παρελθόν τις μεγαλύτερες πασαρέλες σε όλο τον κόσμο -έγινε, μάλιστα, εξώφυλλο στο κορυφαίο περιοδικό μόδας Vogue πριν από 30 χρόνια, γεγονός πολύ σπουδαίο, ειδικά για εκείνη την εποχή.

Με την Ναόμι Κάμπελ και τη Κρίστι Τέρλινγκτον, την χρυσή εποχή των σούπερμοντελ | Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images

Είχε, επίσης, εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του Τζορτζ Μάικλ για το τραγούδι του Freedom μαζί με τα, επίσης παγκοσμίου φήμης, μοντέλα Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...