166
H πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα στις δηλώσεις της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 | ΥouTube/ΑΝΤ1

Ερχεται και άλλη αύξηση στις τιμές της αμόλυβδης – Πού θα φθάσει το λίτρο

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2022, 10:50
H πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα στις δηλώσεις της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1
|ΥouTube/ΑΝΤ1

Ερχεται και άλλη αύξηση στις τιμές της αμόλυβδης – Πού θα φθάσει το λίτρο

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2022, 10:50

Nέες αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης προανήγγειλε μιλώντας το πρωί της Παρασκευσή στον ΑΝΤ1, η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα.

«Τα τιμολόγια που έρχονται είναι όλα με αύξηση. Γι’ αυτό ο μέσος όρος στην αμόλυβδη στην Αττική είναι 2,43 ευρώ το λίτρο. Οσοι έχουμε παλιά παραλαβή είμαστε στο 2,40 ευρώ, αλλά οι καινούργιες παραλαβές συνέχεια ανεβαίνουν. Γι’ αυτό βλέπετε πολλά μαγαζιά με 2,50 ευρώ και 2,55 ευρώ και μιλάμε για την Αττική», εξήγησε, καταθέτοντας παράληλλα και μία πρόταση προς την κυβέρνηση:

«Επειδή έρχονται συνέχεια αυξήσεις στα τιμολόγια, προτείνω η κυβέρνηση να κάνει κάτι που είχαν κάνει πριν από περίπου δέκα χρόνια: μία φορά την εβδομάδα να γίνεται η αλλαγή της τιμής, όπου θα φαίνεται το σύνολο της αύξησης, για να πάψει ο καυγάς».

Οσο για τους λιγοστούς πρατηριούχους που πουλάνε φθηνά -ακόμη και κάτω από την τιμή του διυλιστηρίου- η κυρία Ζάγκα ήταν σαφής, εφιστώντας την προσοχή των οδηγών:

«Πολλοί πάνε σε φτηνά μαγαζιά και την πατάνε. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά φθηνές τιμές κάτω από την τιμή διυλιστηρίου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...