143
| SOOC

ΝΔ: Υποψήφιος στην ανατολική Αττική ο Στέλιος Πέτσας

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2022, 15:28
|SOOC

ΝΔ: Υποψήφιος στην ανατολική Αττική ο Στέλιος Πέτσας

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2022, 15:28

Στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής κατέρχεται υποψήφιος ο νυν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του 2023 θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του κ. Πέτσα κλείνει μία ακόμη εκκρεμότητα με εξωκοινοβουλευτικού της κυβέρνησης. Την περασμένη εβδομάδα είχαν ανακοινωθεί τέσσερις υποψηφιότητες:

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...