245
|

Σε σοκ η γειτόνισσα της 36χρονης που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου στο Παγκράτι

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2022, 10:00

Σε σοκ η γειτόνισσα της 36χρονης που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου στο Παγκράτι

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2022, 10:00

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η γειτόνισσα της 36χρονης μητέρας δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό στην προσπάθειά της να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να μπει στο διαμέρισμά της.

Το βράδυ της Κυριακής, η 36χρονη είχε κλειδωθεί έξω και επιχείρησε να περάσει από το μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος στο δικό της. Στην προσπάθειά της γλίστρησε και έπεσε στο κενό στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην οδό Αττάλου 5, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που άνοιξε στην 36χρονη την πόρτα της για να περάσει από το μπαλκόνι της στο δικό της, δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ. Οταν τής χτύπησε το κουδούνι εξηγώντας της ότι είχε κλειδωθεί απέξω, δέχθηκε να την εξυπηρετήσει (προφανώς το είχε ξανακάνει), χωρίς φυσικά να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 36χρονη μητέρα ετοιμαζόταν να πάει στον σύζυγό της στην Νάξο για ολιγοήμερες διακοπές. Οταν μπήκε μαζί με τα παιδιά της στο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει μία τσάντα και ανέβηκε στο διαμέρισμα της στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας για να  την πάρει.

Για αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο η πόρτα της δεν άνοιγε και τότε  χτύπησε το κουδούνι της γειτόνισσας ζητώντας να περάσει από το μπαλκόνι της στο δικό της. Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των γειτόνων της, στο παρελθόν το είχε ξανακάνει χωρίς να δυσκολευτεί. Την περασμένη Κυριακή όμως παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύφος 15 μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...