188
|

Μητσοτάκης σε Λίντνερ: Στόχος η επενδυτική βαθμίδα το 2023

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2022, 14:36

Μητσοτάκης σε Λίντνερ: Στόχος η επενδυτική βαθμίδα το 2023

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2022, 14:36

«Eίμαστε ικανοποιημένοι που ολοκληρώνουμε την Ενισχυμένη Εποπτεία. Στόχος η επενδυτική βαθμίδα το 2023», επανέλαβε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας τον γερμανό υπουργό Οικονοικών, Κρίστιαν Λίντνερ, για τα εύσημα στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα σχόλιά σας για τη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα. Για εμάς ήταν σημαντικό να διαχειριστούμε όλες τις ταυτόχρονες κρίσεις και να μην σταματήσουμε την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, όπως την ψηφιοποίηση του κράτους. Καθώς μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο της θητείας μας, συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσις και είμαστε ικανοποιημένοι που ολοκληρώνουμε την Ενισχυμένη Εποπτεία. Στόχος η επενδυτική βαθμίδα το 2023», είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την πλευρά του, ο κ. Λίντντερ ανέφερε: «Εκτιμούμε πολύ τις προσπάθειες που η ελληνική κυβέρνηση κάνει και δώσαμε συγχαρητήρια στον κ. Σταϊκούρα για τα εντυπωσιακά νούμερα που παρουσιάζετε. Ο στόχος της κυβέρνησης να επιστρέψει στην επενδυτική βαθμίδα και να ακολουθήσει έναν βιώσιμο στόχο εξυπηρέτησης χρέους είναι σημαντικός. Υποστηρίζουμε την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία. Είναι η επιστροφή στη σταδιακή κανονικότητα και ενθαρρύνουμε την Ελλάδα να συνεχίζει αυτή τη φιλόδοξη μεταρρυθμιστική ατζέντα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...