368
H στιγμή κορύφωσης της αντιπαράθεσης του υπουργού Ανάπτυξης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | ΥouTube/Open

Σύγκρουση Γεωργιάδη – Γ. Τσίπρα: «Σαν δεν ντρέπεσαι, γελοίε» – «Είσαι και φαίνεσαι… Σε καλύπτει ο νόμος Βενιζέλου»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2022, 11:32
H στιγμή κορύφωσης της αντιπαράθεσης του υπουργού Ανάπτυξης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
|ΥouTube/Open

Σύγκρουση Γεωργιάδη – Γ. Τσίπρα: «Σαν δεν ντρέπεσαι, γελοίε» – «Είσαι και φαίνεσαι… Σε καλύπτει ο νόμος Βενιζέλου»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2022, 11:32

Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή όσα επανέλαβε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με την υπόθεση της Novartis, για χρήματα στους λογαριασμούς του πρώην υπουργού Υγείας και την αδιευκρίνιστη -ακόμη- προέλευσή τους.

Ολα άρχισαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Οpen, όπου ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για την υπόθεση, με καλεσμένους εκτός από τον εξάδελφο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Σκανδαλίδη από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Οταν ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως είναι απολύτως ψευδή όσα έλεγε ο κ. Τσίπρας για το πρόσωπό του και θα έπρεπε να ντρέπεται, εκείνος επέμεινε λέγοντας ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει από πού βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό του.

Στην παρατήρηση μάλιστα του κ. Γεωργιάδη ότι η Δικαιοσύνη απεφάνθη και το σχετικό πόρισμα προέρχεται από τον Οικονομικό Εισαγγελέα, ο κ. Τσίπρας τού είπε ότι λέει ψέματα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι η Δικαιοσύνη δεν γνωρίζει από πού έχουν έρθει τα χρήματα και, όπως υποστήριξε, στην απόφαση αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι έχουν εντοπιστεί χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Γεωργιάδη «για τα οποία δηλώνεται ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουμε από πού βρέθηκαν και επειδή το πρόβλημα είναι η Νovartis, κάνει ένα άλμα και λέει ότι δεν προέρχονται από εκεί και κλείνει την υπόθεση».

Κάνοντας λόγο για βλακώδες επιχείρημα, ο υπουργός Ανάπτυξης κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ψεύδεται εσκεμμένα και συκοφαντεί, αποκαλώντας τον γελοίο:

«Αυτά που λέτε είναι βλακείες, είναι βλακείες κύριε και βαρέθηκα να ακούω βλακείες στην τηλεόραση από ανθρώπους σαν κι εσάς. Ερχεσαι συκοφαντείς έναν συνάδελφο και έναν οικονομικό εισαγγελέα και λες ότι με συγκαλύπτει και δεν ντρέπεσαι… Γελοίε!» 

Ο θυελλώδης διάλογος των δύο ανδρών είχε ως εξής:

Γεωργιάδης: Αυτό το βλακώδες επιχείρημα…

Γ.Τσίπρας: Μαζέψου, δεν μιλάω άλλο μαζί σου…

Γεωργιάδης: Αυτά που λέτε είναι βλακείες, είναι βλακείες κύριε και βαρέθηκα να ακούω βλακείες στην τηλεόραση από ανθρώπους σαν κι εσάς

Γ.Τσίπρας: Εγώ θα είχα μεγάλο πρόβλημα στη θέση σας με τέτοια απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης

Γεωργιάδης: Ερχεσαι, συκοφαντείς έναν συνάδελφο κι έναν οικονομικό εισαγγελέα και λες ότι με συγκαλύπτει και δεν ντρέπεσαι… Γελοίε!

Γ.Τσίπρας: Είσαι και φαίνεσαι. Και ένοχος είσαι και σε καλύπτει ο νόμος Βενιζέλου. Θα με πει γελοίο, δε ντρέπεσαι λίγο;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...